TOP CSALÁDI TIPP! Bulgária, Nesebar: Hotel Sol Nessebar Mare Resort & Aquapark 4*+, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 74929
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Bulgária
Város: Nessebar

Szállás / program részletes leírása



Előfoglalási akciós árak: 2016. február 29-ig!

Az all Inclusive ellátást kínáló Sol Nessebar Mare, amely a Sol Hotels tagja, garantáltan kitűnő helyszín a kikapcsolódni vágyó Családok számára. A három szállodából álló (Bay 4*, Mare 4* és Palace 5*) modern komplexum a burgaszi repülőtértől 35 km-re, Neszebár városában, Napospart központjától 10 km-re fekszik. A négycsillagos Sol Nessebar Mare Hotel közösen üzemelteti két testvérszállodájával a spa köztpontot, sportpályákat, csúszdaparkot és tengerpartot is, melyeket mindhárom hotel vendégei használhatnak. 

NESSEBAR: Európa egyik legősibb városa és a bolgár tengerpart egyik leglátogatottabb kirándulóhelye. Neszebár óvárosát még a görögök alapítottak az i.e. 5. században, egy keskeny földsáv köti össze a szárazfölddel, amelyet az UNESCO 1983-ban a világörökség részévé nyilvánított. A 2 km2-nyi félszigeten mintegy 41 templomot fedezhetünk fel. Művészeti élményt jelentenek a régi Neszebár bizánci stílusban épült lenyűgöző szépségű középkori templomai. Neszebár óvárosának régi kikötője mellett az öblök sok kis strandot is rejtenek. Neszebári hangulatA 4 kilométer hosszú finom homokos strand Neszebár déli részén található, többségében a szállodáink is itt fekszenek. A szórakozni vágyók az újvárosában élvezhetik a pezsgő életet. A várostól pár kilométerre található Napospart, amit busszal, Dottóval vagy akár vízitaxival is meg lehet közelíteni. A sétányon található teraszos éttermek sült hal választéka egyedülálló. Kiváló hely szuvenírek, antikvitások és emléktárgyak vásárlására. Neszebárban a parkolás nehezen megoldható, különösen az Óvárosi részen, amely a gépkocsiforgalomtól részben elzárt terület, ezért az ott lévő szállodákat is csak annak egyeztetés alapján lehet érkezéskor és elutazáskor megközelíteni. Praktikus a félsziget elejénél lévő parkolókat használni. A kocsikat egyébként a Neszebár üdülőközpontban több helyen található fizető parkolókban lehet biztonságosan elhelyezni, kb.6 Euro/nap összegért. Neszebárban az üdülőhelyi díj 430 Ft/felnőtt/éj, 215 Ft/12 év alatti gyermek/éj.

A szálloda honlapja >>

Kedvcsináló videó megtekintése >>

Fekvése: A lankás, finomhomokosstrand kb. 100 m-re .Neszebár történelmi óvárosa éttermekkel, bárokkal és üzletekkel kb. 2,5 km-re.

Felszereltsége: Az igényes és kedvelt, 7 emeletes, 342 szobás szállodában, mely a Sol Nessebar Resort Komplex része,a vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, társalgó, ingyenes WIFI a lobby-ban, liftek, bárok, 1 főétterem és4 tematikus étterem (olasz, mediterrán, spanyol, német) és kis üzlet. A kertben édesvizű úszómedencés rész, napozóterasz napozószékekkel és napernyőkkel ingyenesen (a strandon térítés ellenében, kb. 8,- Leva/nap/db), 2pool-bár, japán bár, aquapark (júniustól szeptember közepéig). Törölközők kaució ellenében.

Helyi besorolás: 4*

Elhelyezés: Az ízlésesen berendezett szobákban légkondicionálás, SAT-TV, telefon, ingyenes WIFI, bérelhető széf, hajszárító,ülősarok, hűtőszekrény,fürdőszoba, WC és balkon.
Családi szobák: 2 kétágyas szoba összekötő ajtóval, tengerre nézők. Min. 2 felnőtt és 2 gyermek ill. min. 3 felnőtt és 1 gyermek részére.

Sport: Fitneszterem, asztalitenisz, strandröplabda, kosárlabda, boccia. Térítés ellenében: minigolf, asztalifoci, játékszoba, kerékpárok, tenisz és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Wellness: Fedett medence. Térítés ellenében: szépségszalon, gőzfürdő, fodrászat, masszázs, szauna, különböző kezelések.

Szórakozás: Darts, animációs programok napközben és este, diszkó. Térítés ellenében: biliárd.

Parkolás: Térítés ellenében (kb. 10,- Leva/nap).

Háziállat: 1 háziállatot lehet vinni (max. 5 kg).

All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Heti 1x bolgár-est. Étkezés lehetségesa főétteremben és a tematikus éttermekben is, előzetes foglalással. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok, kávé, tea, koktélok10.00 és 23.00 óra között. Snack ételek 10.00-12.30, 15.00-17.00 és 22.00-23.00 óra között. Fagylalt 11.00-18.00 óra között. A vacsoránál megfelelő öltözék ajánlott (férfiaknak hosszú nadrág).

EXTRÁK: Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában

CSALÁDOKNAK: Mini-klub (3-11 éveseknek). A klubokban téma- és kreatív napok, vízi animációs programok, felfedező programok, étkezés az animátorokkal, öko-programok. Külön gyermekmedence, ugrálóvár (térítés ellenében), játszótér.

Előfoglalási kedvezmény
- 2015.12.31-ig történő foglalás esetén 25%,
- 2016.01.31-ig történő foglalás esetén 20%,
- 2016.02.29-ig történő foglalás esetén 15%,
- 2016.04.30-ig történő foglalás esetén 10% kedvezmény.

Egyágyas szoba felár nélkül: 05.01.-05.12., 09.29.-10.31. (*csak a fenti érkezések esetén)

Gyermekkedvezmény:
- A2S szobatípusban: 1 gyermek (2-12 éves) 100% 2 felnőttel egy szobában, pótágyon.
- A3C: 1 gyermek (2-12 éves) 100% 3 felnőttel egy szobában, pótágyon.

Családi akció:
1-3 gyermek (2-12 éves) 50% 1 felnőttel egy szobában, pótágyon.
1-2 gyermek (2-12 éves) foglalása esetén 1. gyermek 100%, 2. gyermek 50% 2 felnőttel egy szobában, pótágyon.
2-4 gyermek (2-12 éves) foglalása esetén 1. gyermek 100%, 2., 3., 4. gyermek 50% 2 felnőttel egy szobában, pótágyon.

Senior kedvezmény: 60 év feletti vendégeink részére 5% kedvezmény.

A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat! Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!

Kérje ajánlatunkat még:
- az 5*-os testvérszállodával kapcsolatban is
- 7 éjszakától eltérő turnussal kapcsolatban
- egyéni utazás mellett, autóbusszal vagy repülővel is rendelkezésre áll ez az ajánlat!

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak