Egyiptom, Hurghada: Tia Heights Resort 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 52924
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A474 szobával rendelkező szálloda kb. 25 km-re található Hurghada repülőterétől, Hurghada központjától kb. 30 km-re, közvetlenül a homokos-korallos tengerparton fekszik. Fürdőcipő viselését javasoljuk. A napágyak, napernyők térítésmentesen vehetők igénybe a medencénél és a tengerparton. A szórakozásról animációs és sportprogramok, alkalmanként élőzenés műsorok gondoskodnak. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek, bárok, szabadtéri medencék, gyermekmedence, aquapark várják a vendégeket.
Utazásszervező véleménye: a hotel 3*+ -os kategóriának felel meg.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.

Ellátás
All Inclusive ellátás, mely 07:00-24:00 óra között áll rendelkezésre és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora svédasztalos rendszerben a központi étteremben, délelőtt és délután snackek, fagylalt (meghatározott időszakban), tea és kávé, késői vacsora. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, a frissen facsart gyümölcslevek, fogyasztás a diszkó bárban és az a`la carte éttermek szolgáltatásai térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, külső medence, központi étterem, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet,

Szórakozás
animációs műsorok, aquapark, strandröplabda, biliárd, boccia, darts, diszkó, búvárközpont, esti showműsorok, fitneszterem, lovaglási lehetőség, gyermek animációs programok, minigolf, asztalitenisz, teniszfelszerelés, teniszpálya, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
belső medence, masszázs, szauna, wellness / spa központ, gőzfürdő,

Gyermekeknek
mini klub, gyermekmedence, minidiszkó,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak