Egyiptom, Hurghada: Hotel Siva Grand Beach Red Sea 4*+, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 151129
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



IDEÁLIS CSALÁDOK SZÁMÁRA, NAGYSZÁMÚ TÖRZSVENDÉG ď‚—
HOMOKOS STRAND
BEVÁSÁRLÁSI ÉS SZÓRAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK A SZÁLLODA KÖZELÉBEN



Elhelyezketés
A Siva Grand Beach csodálatos, hosszú és lassan mélyülő saját strandjával elsősorban a családosokat várja, valamint számos, rendszeresen visszatérő törzsvendégét. Hurghada központja kb. 8 km-re található, mely könnyen megközelíthető a naponta közlekedő ingyenes busztranszferrel. A kényelmes szállodai létesítmény összesen 550 szobával rendelkezik. A főépületben, az impozáns lobbyban helyezkedik el a recepció és a 2 főétterem. A medencénél grill étterem, különböző bárok várják a látogatókat. Az Aquacenter közvetlenül a strandon található, ahol térítés ellenében számos vízisport vehető igénybe. A gondozott kert közepén egy télen fűthető édesvízi medence épült, napozóterasszal és egy különálló gyerekmedencével (télen fűthető). A medencénél és a strandon a napágyak, napernyők és matracok térítésmentesen vehetőek igénybe. A strandtörülközőket strandtáskában már előre bekészítik a szobákba. A szomszédos SIVA MALL-ban további szórakozási lehetőségek, bárok és á la carte éttermek (térítés ellenében) szolgálják a vendégek kényelmét.


Sport


Asztalitenisz, billiárd, strandröplabda, aerobic, vízi torna, strandfoci, vízilabda és masszázs (térítés ellenében) vehető igénybe. Változatos animációs programok, sportolási lehetőségek, játékok és versenyek, este élőzene nyújt kellemes kikapcsolódást.




Ellátás

Büféreggeli és vacsora a főéttermekben, valamint ebéd a strand étteremben fogyasztható. Az all inclusive ellátás során a nap 24 órájában fogyaszthatóak a helyi nem alkoholos italok. A helyi alkoholos italok 10 órától 24 óráig díjmentesek, ezután térítés ellenében vásárolhatóak. Az all inclusive ellátás nem tartalmazza a következőket: frissen facsart gyümölcslevek, szobaszervíz, minibár, speciális koktélok, valamint a Siva Mall éttermeinek szolgáltatásai. All inclusive karszalag viselése kötelező!





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak