Tunézia, Hammamet: Sunclub El Mouradi El Menzah 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 216565
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Hammamet

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Hammamet újonnan kiépített üdülőövezetében, a kellemes, barátságos hangulatú Yasmine Hammamet központjában, a kikötőtől kb. 700 méterre található. A homokos tengerparttól csupán egy út választja el. A monastiri repülőtér 110 km-re (kb. 1 óra 20 perc transzferidő), míg az enfidhai repülőtér 40 km-re (kb. 30 perc transzferidő) helyezkedik el a hoteltől.

ELHELYEZÉS

395 légkondicionált szobája telefonnal, szatellit Tv-vel, mini hűtővel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, ingyenes széffel, szőnyeggel vagy padlólappal, terasszal vagy erkéllyel felszerelt. A légkondicionáló csak fő szezonban működik a szobákban. A szobák kertre, medencére vagy térítés ellenében tengerre nézők.Szoba típusok: standard egyágyas-, standard kétágyas szobák, junior- (2 ágyas vagy 2+2 ágyas, két légterű, boltívvel elválasztva), senior- (2 ágyas vagy 2+2 ágyas), prestige lakosztály (2 ágyas vagy 2+2 ágyas) található. A családi szobák egy légterűek és maximum 2+2 vagy 3+1 fő elhelyezésére alkalmasak.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, büfé jellegű reggeli (06:30-10:00), késői reggeli (10:30-11:30), ebéd (13:00-15:00), vacsora 19:00-20:30 és 20:45-22:00). Napközben szendvicsek, pizzák, saláták, grillételek, tészták, sütemények, valamint egész napos fogyasztás a helyi alkoholos és alkoholmentes italokból (09:00-24:00).Minden italműanyagpohárban kerül felszolgálásra.A tengerparti bárban ásványvizet és üdítőket, valamint könnyű snacket szolgálnak fel. Az a`la carte éttermében heti egy alkalommal, előzetes bejelentkezéssel ingyenes vacsora fogyasztható.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Kertjében édesvizű-, valamint tengervízzel töltött medence, az épületben pedig egy belső medence található, mely a nyári szezonban zárva tart. Ingyenesen: asztalitenisz, darts, petang, röplabda, kajak, vízibicikli, mini klub (5-12 évig), tini klub (13-17 évig), animációs programok, diszkó, esti szórakoztató műsor. Térítés ellenében: betonos teniszpálya használata, biliárd, fitneszterem, szauna, masszázs, fodrászat, török fürdő, a tengerparton jetski, banán, parasailing, vízisí.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepciószolgálat, mosoda, gyermekfelügyelet, orvosi ügyelet, mór kávézó és két konferenciaterem szolgálja a vendégek kényelmét. A recepciónál pénzváltó és bankautomata működik. Internetezési lehetőség, valamint WIFI elérhetőség a recepciónál adott térítésmentesen.A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők valamint a matracok ingyen állnak vendégek rendelkezésére, a strandtörülközőért azonban letétet kell fizetni (kb. 15 TND/törülköző).



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak