Törökország, Side: Seher Sun Palace Resort & Spa 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 64617
Indulás dátuma:2024.03.31. (V)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  195 426 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  201 289 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Általános információk
Szállás leírás:Az 5*-os, összesen 287 szobával rendelkező, családias szálloda Sideben, Evrensekivárosrészén található, kb. 300 méterre a homokos tengerparttól.
Repülőtértől való távolság:kb. 55 km-re Antalya repülőterétől.
Szálloda felszereltsége és szolgáltatások:24 órás recepció, lobby, főétterem, á la carte éttermek (előzetes foglalás szükséges és fizetős), bár, TV szoba. Orvosi ellátás (kérés esetén) és mosodai szolgáltatások térítés ellenében igényelhetőek.
Wellness szolgáltatások:a szauna, törökfürdő és gőzfürdő ingyenesen, míg a masszázs és egyéb kozmetikai kezelések, fodrászat térítés ellenében vehetőek igénybe.
Sport és szórakozás:napközben animációs és sport programok, alkalmanként esti szórakoztató, zenés műsorok. Fitness terem, Darts, asztali tenisz, strandröplabda, boccia ingyenesen elérhető, valamint Billiárs és Bowling, játékterem térítés ellenében
Tengerpart, medencék:homokos tengerpart kb. 300 méterre a szállodától, szabadtéri medencék, vízi csúszdák.
Napozóágyak, napernyők és strandtörölköző:a medencénél a napozóágyak és napernyők térítésmentesen vehetők igénybe, valamint a strandtörölköző is ingyenesen a vendégek rendelkezésére áll (törölközőcsere kb. 0.50 euró ellenében)
Gyermekbarát szolgáltatások:gyermekmedence, babaágy (előzetes kérésre, szabad kapacitás függvényében), mini disco, mini club.
WiFi internetkapcsolat:térítésmentesen elérhető a szobákban és a közös helyiségekben.
Szobák általános felszereltsége:erkély, légkondicionáló, telefon, széf (térítés ellenében), televízió, WiFi internetkapcsolat, mini hűtőszekrény (naponta vízzel és üdítővel feltöltve), vízforraló, fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval felszerelve.
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a csúszdák használatát a szálloda életkorhoz és/vagy testmagassághoz kötheti.
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe, valamint a szálloda fenntartja a jogot szolgáltatásainak, koncepciójának megváltoztatására, melyre irodánknak nincs ráhatása! A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a szálloda recepcióján kérhető bővebb információ.

Ellátás
All Inclusive ellátás(07:00 - 06:00 között), mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
- reggeli büférendszerben: 07:00 - 10:00
-ebéd büférendszerben: 12:30 - 14:30
-vacsora büférendszerben: 19:00 - 21:00
a szálloda központi éttermében, amely török és mediterrán ételeket kínál, valamint alkalmanként tematikus estek kerülnek megrendezésre. Az á la carte étterem előzetes foglalás esetén és térítés ellenében vehető igénybe.Napközben snack ételek közül választhatnak a vendégek meghatározott időkben.
A szálloda által meghatározott rendszer szerint a kijelölt bárokban helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása (0-24 órás nyitvatartás a lobby bárban): víz, üdítők, gyümölcslevek, kávé, tea, sörök, borok, röviditalok, koktélok.
Frissen facsart gyümölcslevek és prémium kategóriás italok térítés ellenében állnak rendelkezésre.
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda üzletpolitikája szerint a vacsorák során alkalmi öltözet viselése elvárt.
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, strandtörölközö, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, külső medence, üzletek, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), vitamin bár, vízi csúszda(k), wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, fodrászat, mosoda, autóbérlés,

Szórakozás
aerobik, léghoki, animációs műsorok, kosárlabda, strandröplabda, biliárd, boccia, bowling, diszkó, fitneszterem, gyermek animációs programok, élő zene, asztalitenisz, teniszfelszerelés, teniszpálya világítás, teniszpálya, vízi aerobik, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
belső medence, masszázs, szauna, wellness / spa központ, gőzfürdő, törökfürdő,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, mini klub, gyermekmedence, minidiszkó,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak