Törökország, Alanya: Labranda Hotels Alantur 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 219653
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Alanyában található, az antalyai repülőtértől 140 km-re, közvetlenül a homokos tengerparton.

ELHELYEZÉS

A szálloda összesen 350 szobával rendelkezik. Mindegyik szobatípus légkondicionálóval, WIFI-vel, Tv-vel, közvetlen telefonnal, erkéllyel vagy terasszal, széffel, mini bárral, kávé- és teakészítési lehetőséggel, sminkes tükörrel, hajszárítóval felszerelt. Takarítás naponta történik.

Bungalow Standard Room: 28 m2, két egyszemélyes ágyakkal, zuhanykabinnal. 3 mozgássérülteknek fenntartott szobával rendelkezik a szálloda.

Bungalow Bunk bed Room: 28 m2, két egyszemélyes és egy emeletes ággyal, fürdőkáddal és zuhanyzóval felszerelt.

Superior Rooms: Főépületben található, 34 m2-es, két egyszemélyes ággyal, fürdőköpennyel és papuccsal felszerelt. Ebben a típusban 2 szoba akadálymentesített.

Superior Family Rooms: Fő épületben található, 34 m2-es, két légterű szoba ajtóval elválasztva, fürdőköpennyel és papuccsal felszerelt.

Bungalow Family 2 Bedrooms: 56 m2-es egybenyitható szoba két egyszemélyes és egy franciaággyal, zuhanykabinnal és hozzá fürdőköpennyel és papuccsal.

Suite Room: Az 56 m2-es tengerre néző szoba bungaló szoba. A hálószobához tartozó nappalit egy ajtó választja el egymástól. A szobatípushoz king size ágy, illetve fürdőkád tartozik.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátással foglalható, amely tartalmazza a reggelit (07:00-10:00), késői reggelit (10:00-11:00), ebédet (12.30-14:30), vacsorát (18:30-21:00). Napközben snack (12:30-14:30), illetve kávé és sütemény (15:00-17:00). Éjszaka a szálloda levest és snack-et szolgál fel (24:00-01:00). A szálloda 4 bárral rendelkezik: Pool Bar (10:00-24:00), Lobby Bar (10:00-24:00), Kale Bar (18:00-02:00) és Beach Bar (10:00-18:00). A bárban helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyaszthatóak (import italok és frissen facsart gyümölcsök térítés ellenében). Szálloda 3 A`la Carte étteremmel rendelkezik. Italian A`la Carte éteremben a vendégek heti egyszer előzetes bejelentkezés után ehetnek. Másik két éttermét (Sunset és BBQ) a vendégek térítés ellenében használhatják. A szálloda A`la Carte éttermeik kérik az oda illő ruhaviseletet!

SPORT ÉS SZABADIDŐ

A hotel két külső medencével, egy csúszdás medencével, egy beltéri fűtött medencével és két gyerekmedencével rendelkezik. Medencék mellett napágyak és napernyők térítésmentesen használhatóak. Számos sportolási lehetőség található: asztalitenisz, tenisz, mini golf, röplabda, strandröplabda, darts, kosárlabda és aerobik. Vízi sportok térítés ellenében vehetők igénybe. A szálloda saját diszkóval rendelkezik. A gyermek számára mini klub és játszótér van fenntartva. A szálloda spa részlegén a vendégek élvezhetik a tradicionális török fürdőt, szaunát és masszázst (néhány szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe).

EGYÉB INFORMÁCIÓ:

24 órás recepció, ingyenes WIFI a közös helyiségekben, ingyenes parkolás, könyvtár, babaágy kérésre. Térítés ellenében: fodrászat, orvosi ügyelet, bevásárló központ, gyermekfelügyelet, autókölcsönzés, mosoda. A szálloda saját konferenciateremmel rendelkezik, amely 200 főt fogad.

A szálloda honlapja: https://www.labranda.com/en.html



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak