Törökország, Side: Barut B Suites 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 213619
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS
A hotel az antalyai repülőtértől 60 km-re, Manavgattól 12 km-re, Sidétől 8 km-re helyezkedik el, taxi és dolmus állomás közelében. A homokos tengerparttól 250 méterre fekszik. Családosoknak, különösen csecsemővel utazóknak ideális választás.

ELHELYEZÉS
254 szobával rendelkezik, melyek közül a lakosztályok (suite room) 45 m2 alapterületűek és egy hálóval, valamint nappalival és konyhasarokkal felszereltek. A nappaliban két kihúzható kanapéágy található, a konyhasarok pedig mikrohullámú sütővel, hűtővel, vízforralóval, kenyérpirítóval és sütővel felszerelt. A WIFI díjmentesen elérhető a szobákban. Vasaló, deszka, valamint köntös, papucs felár nélkül kérhető.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátás, mely tartalmazza a büféjellegű reggelit (07:00-10:00), késői reggelit (10:00-10:30), ebédet (12:30-14:30), vacsorát (18:30-21:30) és az éjszakai snacket (23:00-01:00).Előzetes lekérésre gluténmentes vagy laktózmentes menüt biztosítanak. A`la carte éttermében ebéd vagy vacsora fogyasztható előzetes bejelentkezéssel. Bárjaiban és kávézójában helyi alkoholos- és alkoholmentes italok, koktélok, gyümölcslevek, fagylalt, édes- és sós snackek, kávé kérhető. Az `Ice cream` bárban a fagylalton kívül gofrit, palacsintát, frissen facsart gyümölcslevet, smoothiet is vásárolhatnak a vendégek.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri úszó-, gyerek-, babamedence, beltéri medence, csúszdák, asztalitenisz, tenisz, aerobik, fitneszterem, strandröplabda, törökfürdő használható díjmentesen. A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokhoz tartozik a biliárd, a vízi sportok, masszázs, teniszfelszerelés, spa kezelések és a fodrászat. A gyerekeket miniklub (4-12 éves korig), gyerek mozi terem, játszótér, animációs programok várják. Bary Star koncepciója a 0-3 éves csecsemővel utazók nyaralását könnyíti meg. Előzetes bejelentés esetén ingyenesen biztosítanak babakocsit, kiságyat, légzésfigyelőt, magasított etetőszéket, üvegmelegítőt, kádat, bilit, nedves törlőkendőt, babasampont, babatusfürdőt stb.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Autóbérlés, orvosi ügyelet, fényképész, mosoda, üzletek bővítik a szolgáltatások körét. A WIFI ingyenesen elérhető a szálloda teljes területén, a szobákban is. A napernyők, napágyak és strandtörülközők díjmentesek a medencék mellett és a tengerparton is.

A szálloda weboldala: https://www.barutbsuites.com/en

Koronavírus elleni intézkedések: https://www.barutbsuites.com/en/covid19-information

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak