TOP CSALÁDI AJÁNLAT! Törökország, Alanya: Eftalia Island Deluxe Resort 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 181135
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



Az akciós last minute áraknál (2 héten belüli indulás) kb. 10-12 szabad hely van, kérjük érdeklődjön mielőbb, lehetőleg személyesen a közeli indulási időpont miatt. Tekintse meg nagyon kedvező előfoglalási akciós árainkat az októberi időpontokra! Kérje ajánlatunkat privát transzferrel kapcsolatban (ebben az esetben akár a felére is csökkenhet az amúgy 2-3 órás reptéri transzferidő a Török Riviérán). Kiscsoportos kedvezményt biztosítunk, már 8 főtől

+ 1 tipp: 2017.06.16.-2017.08.25.között 2 fős magyar nyelvű gyermek-animátor csapat gondoskodik a Családok felhőtlen szórakozásáról, a Szülők pihenése garantált!

EFTALIA ISLAND DELUXE 5*, ultra all inclusive
A 2015 júniusában megnyílt szálloda 18 km-re található Alanyától, 100 km-re az antalyai repülőtértől, 4 km-re Konakli központjától. A hotelt a homokos-kavicsos tengerparttól csupán egy autóút választja el, mely egy felüljárón vagy alagúton keresztül közelíthető meg. A 2014 nyarán megnyílt Eftalia Island (tengerparti szórakoztató komplexum) szolgáltatásait igénybe vehetik a hotel vendégei.Számos medence, csúszda, animációs program és esti szórakoztató show műsor teszi ideális választássá családosok számára is. Utasaink a két egymás mellett fekvő testvérszállodában (Marin épület vagy Aqua épület) kerülnek elhelyezésre, utaskérésként jelezni tudjuk a szállodának, hogy melyik épületben kérik az elhelyezést. 
A szálloda honlapjánal megtekintése >>


ELHELYEZÉS: Szobáinak mindegyike légkondicionálóval, telefonnal, TV-vel, mini bárral, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, széffel felszerelt és erkéllyel rendelkezik. Big double room: 34 m2-es, egy légterű szoba, kihúzható szófaággyal. Family A szobái két légterűek, felszereltségük megegyezik a standard szobáéval. Family B: 2 hálószobás, kihúzható szófaággyal.

ÉTEL ÉS ITAL: Ultra all inclusive ellátás, büfé jellegű reggeli (07:00-10:00), késői reggeli, ebéd (12:30-14:00), vacsora (19:00-21:00), délutáni snackek, kávé, sütemény, fagylalt, késői snack, helyi alkoholos és alkoholmentes italok. Térítés ellenében fogyasztható frissen facsart gyümölcslé, török kávé, import pezsgők, minden helyi és import üveges bor, luxus import italok (pezsgő, 12 évnél idősebb whisky, konyak). Számos bár bővíti a szolgáltatások körét. A foglalás során egy alkalommal, előzetes bejelentkezéssel ingyen igénybe vehető az a`la carte étterem. Az Eftalia Island bárjai és csúszdái délelőtt 10 órától este 6-ig vannak nyitva.

SPORT ÉS SZABADIDŐ: Külső medencék, gyermek medence, csúszdák. Az Eftalia Islanden számos szórakozási lehetőség, strandröplabda, darts, íjászat, aerobik, vízi labda, asztalitenisz, motorizált vízi sportok térítés ellenében.

EGYÉB INFORMÁCIÓ: WIFI elérhetőség, üzletek, orvosi ügyelet, mosoda. A napernyők, napágyak a medence mellett és a tengerparton is ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. Strandtörülközőt biztosít a hotel, de annak cseréje térítés ellenében történhet.

Képgaléria >>

 SunConnect Resorts szállodáinkban az egész család megtalálja a számításait. Használja ki: 
- a hatalmas úszómedencéket és családbarát szobákat
- a szórakoztató programokat minden korosztály számára
- a változatos gyermekprogramokat Lollo-val és Bernie-vel
- a Chill-out-részleget a tinik számára
- az ingyenes WIFI-t a szálloda egész területén - hogy mindig kapcsolatban lehessen a barátokkal
- a szálloda saját online felületét, a MySunConnect-et, ahol a legfrissebb információkról tájékozódhat

A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat! Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!

Légifelvétel az Eftalia Islandről 

EFTALIA ISLAND SZÓRAKOZTATÓ KOMPLEXUM: A 2014 májusában nyitott vízi szórakoztató paradicsom 100 km-re található az antalya repülőtértől, 4 km-re Konaklitól és 18 km-re Alanya városától. A komplexum könnyen megközelíthető dolmussal és taxival egyaránt. Akik nem a fent említett szállodákba foglaltak szállást, nekik az alábbi árak érvényesek:
- 1 napos belépő 10:00-17:00 -ig transzferrel kb. 38 Euro
- 1 napos belépő 10:00-17:00 -ig transzfer nélkül kb. 29 Euro (Az árak magukban foglalják a snackek és italok korlátlan fogyasztását is.)

Medencék, csúszdák: 2 db 422 négyzetméteres 150 cm mély felnőtt medence, 2db 370 négyzetméteres 35 cm mély gyerekmedence.
Csúszdák hossza:
- Blackhole 89 m
- Freefall 32 m
- Wide Slide 30 m
- Body 70 m
- Rafting 69 m
- Multi 54 m
- Kamikaze 54 m
- Twister 55 m
- Twister 2. 55m
- Flying Boats 54 m
- Space 40 m
- Boomerang 23 m

Éttermek szolgáltatásai
- A`la Carte éttermekhez előzetes foglalás szükséges: olasz, grill, ázsiai, ottomán, halétterem (térítés ellenében). A helyi alkoholos és alkohol mentes italok térítésmentesen fogyaszthatók 10:00-02:00 között.
- Késői reggeli 10:00-11:00
- Snack 12:00-16:00
- Fagylalt 11:00-18:00
- Éjféli leves: 23:00-01:30

Spa központ (térítés ellenében): Thalasso, szauna, hamam, masszázs.

Éttermek szolgáltatásai: A komplexum egész területén ingyenes a napernyők, napágyak és a matracok használata. Bőrüzlet, fényképész, tetoválószalon, ékszerbolt, ajándékbolt és butikok várják a vendégeket. Térítés ellenében számos vízi sportot is ki lehet próbálni: szörf, banán, jet-ski, katamarán, vitorlázás, vizibicikli, kenu.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak