A legszebb, új luxushotel! Törökország, Side: Royal Taj Mahal 5*, non-stop ultra all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 164469
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



Miért pont ezt a szállodát válasszam?  
1.) jan. 30-án 14 óráig -30% kedvezménnyel rendelhető meg  
2.) részletfizetési akcióban nem kell a teljes előleget kifizetnie: már 5.000,- Ft/fő előleggel is rendelhet (csak a Start Utazási Irodáknál)  
3.) nagyon kedvező csoportos ára, akár már 8 főtől is!   
4.) 2015-ben megnyílt mesésen szép luxusszálloda, minden korosztálynak kielégítő szolgáltatásokkal, közvetlenül a homokos tengerparton
5.) Igazi gyermek-paradicsom, hoiszen a környék legnagyobb medencéje is itt található, számos csúszdával és programmal valamint vidámparkban is szórakozhatunk! (Lásd videó lentebb, 2:30 percnél)

ROYAL TAJ MAHAL 5+*, ULTRA ALL INCLUSIVE

A Stone Group Hotels csoport tagja, a következő szállodákat üzemelteti a csoport, ezek a nevek garantálják a minőséget: Royal Adam & Eve, Royal Dragon, Royal Wings, Royal Alhambra Palace, stb. 
 

FEKVÉS
A 2015 júniusában nyílt egyedi stílusban épült, 40.000 m2 elterülő kiváló minőségű ötcsillagos szálloda az antalyai repülőtértől 48 km-re, Manavgattól 10 km-re, míg Side központjától csak 5 km-re fekszik. A szálloda közvetlenül a homokos, lassan mélyülő aranyhomokos tengerparton fekszik. Kiváló választás kisgyermekes családoknak és a nyugalmat keresők számára is.

ELHELYEZÉS
A 450 szobával rendelkező szálloda standard szobái 52 m2 -esek, melyek mindegyike rendelkezik légkondicionálóval, telefonnal, szatellit Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, széffel, mini bárral, valamint erkéllyel. A standard szobák maximum 4 fő elhelyezésére alkalmasak. (2 felnőtt + 2 gyerek vagy 3 felnőtt + 1 gyerek). A családi szobák 70 m2 -esek, két légterűek és jakuzzi fürdőkáddal felszereltek. A Taj Mahal családi szobák 2 fürdőszobával felszereltek és 77 m2-esek, jaccuzzival a fürdőben. 
Kérje nászutas csomagunkat!

ÉTEL ÉS ITAL
Ultra All Inclusive ellátás:
- reggeli 07:00-10:00,
- késői reggeli 10:00-11:00,
- ebéd 13:00-14:30,
- vacsora 19:00-21:30,
- éjszaki snackek 24:00-07:00.
A nap 24 órájában ingyenes a helyi alkoholos és alkoholmentes, valamint számos import ital fogyasztása is. Napközben a szálloda snack bárja 12:30-17:00-között gondoskodik a vendégek ellátásáról. A szálloda számos bárral, köztük medence mellett és tengerparti bárral rendelkezik. A hotel3 a`la carte étteremeibe (olasz, hal és távol keleti) előzetes foglalással térítés ellenében lehet étkezni.
Amit nem tartalmaz az UAI ellátás: frissen facsart gyümölcslevek, pezsgő, szoba szerviz.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
A környék legnagyobb, 2700 m2 -es szabadtéri medencéje is a hotelben található. Ezen kívül még 2 külső medence és 3 gyerekmedence, számos csúszda várja a vendégeket. A gyermekek kikapcsolódásáról mini klub gondoskodik, állandó egész napos programokkal. A felnőttek kikapcsolódásáról spa és wellness központ, törökfürdő, szauna, jakuzzi, masszázs, szépségápolási kezelések gondoskodnak. Ezen kívül számos sportolási lehetőség: tenisz, bowling, billiád, a tengerparton vizi sportok.
Az aquapark nyitvatartása: 10-12 óráig, majd 14.30-17 óra között (szezononként változhat) 10 év alatti gyermekek, szülői / gondviselői nyilatkozattal vehetik igénybe. 
Óriáskerés és vidámpark nyitvatartása: 19-21.30-ig

EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás recepció, mosoda, ingyenes WIFI elérhetőség a lobbi területén. A tengerparton a napernyők, napágyak, a matracok és a strandtörülközők ingyenesen vehetők igénybe.

TENISZ-CSOMAG: már 20 főtől érvényes, számtalan kedvezménnyel (kérje ajánlatunkat!)



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak