Törökország, Side: Amelia Beach Resort Hotel & Spa 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 120178
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A szálloda kb. 80 km-re található Antalya repülőterétől, Manavgat belvárosától kb. 15 km-re. A szálloda saját homokos- kavicsos tengerparttal rendelkezik, melyet egy aluljárón át lehet megközelíteni.

Véleményünk: A szállodát családbarát és színvonalas szolgáltatásai miatt a pihenni vágyóknak és családos utasainknak egyaránt ajánljuk.

Utazásszervező véleménye: 5*

Felszereltség
A 2008-ban megnyílt szállodában központi étterem, a`la carte éttermek (török, olasz, kínai, hal - előfoglalás szükséges), bárok (lobby, medence, snack, tengerparti, vitamin, diszkó bár) várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence, vízi csúszdák. A napernyők, napágyak és a strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre, a strandtörölközők többszöri cseréje térítés ellenében lehetséges. A szórakozásról amfiteátrum, soft animációs és sport programok gondoskodnak. Térítés ellenében orvosi ellátás, mosoda, fodrászat, autóbérlés, üzletek, szobaszerviz, konferenciaterem.

Szobák
A szálloda 475 szobával rendelkezik. A legtöbb szobához erkély tartozik, azonban néhány szoba csak franciaerkéllyel rendelkezik. A szállodában melléképületi, standard és családi szobák is foglalhatók.
- A melléképületi szobák külön melléképületben találhatók az amfi teátrumnál, felszereltségük: központi légkondicionáló (meghatározott időszakokban működik), televízió, telefon, minibár, széf, a fürdőszobában zuhanyzó, WC és hajszárító található. A melléképületi szobák alapterülete kb. 16 m2.
- A standard szobák felszereltsége: központi légkondicionáló (meghatározott időszakokban működik), telefon, televízió, széf (térítés ellenében), minibár (üdítők és víz térítésmentesen naponta töltve). A fürdőszobában zuhanyzó/ kád, WC, hajszárító található. A standard szobák alapterülete kb. 36 m2.
- Foglalható emeletes ágyas családi szoba, mely alapterülete kb. 39 m2 és a pótágy emeletes ágy, további felszereltsége megegyezik a standard szobáéval.
- A B€ť típusú családi szobák kétszobásak, melyek egybenyílóak, némelyik ajtóval elválasztott, egy fürdőszobával rendelkeznek, alapterületük kb. 43 m2.
- A C€ť típusú családi szobák kétszobásak, ajtóval elválasztottak, két fürdőszobával rendelkeznek, alapterületük kb. 72 m2.

Ellátás
All Inclusive ellátás, mely 07:00- 24:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
- reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben,
- késői reggeli, délután snackek, délutáni tea, kávé, sütemény, fagylalt (meghatározott időszakban), éjjeli leves.
- tartózkodás alatt egy alkalommal térítésmentesen lehet étkezni az egyik a`la carte étteremben, azonban előfoglalás szükséges.
- bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók.
Az import alkoholos és alkoholmentes italok, prémium kategóriájú italok, fogyasztás a diszkó és vitamin bárban, a frissen facsart gyümölcslevek valamint az a`la carte éttermek szolgáltatásai térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Sport
- Térítésmentes szolgáltatások: aerobik, darts, asztalitenisz, strandröplabda, boccia, kosárlabda, teniszpálya, fitneszterem, soft animációs programok és alkalmanként esti show műsorok.
- Egyes szolgáltatásokhoz előzetes foglalás szükséges, illetve térítés ellenében vehetők igénybe: biliárd, bowling, teniszpálya világítás, teniszfelszerelés, vízi sportok, elektromos darts.

Wellness
- Térítésmentes szolgáltatások: belső medence, törökfürdő, szauna.
- Térítés ellenében a vendégek rendelkezésére állnak különböző wellness és szépség szolgáltatások, mint masszázs, peeling.

Gyermeknek
- A kicsiket miniklub, minidiszkó, gyermekmedence és luna park várja.
- Térítés ellenében gyermekfelügyelet igényelhető.

A szálloda honlapja >>

A szállodáról készült videó megtekinthető itt >>

+1 tipp: előfoglalási akciós árak az iskolai őszi szünetre!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak