Teneriffe, Playa de las Americas: Troya Hotel 4*- all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223567
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Playa de las Americas

Szállás / program részletes leírása



TENERIFE: Tenerife a Kanári-szigetek legnagyobbika, 300 km-re Nyugat-Afrika partjaitól, az Atlanti-óceánban fekszik. A sziget legnagyobb kiterjedése 90 x 80 km, a kerülete, ha körbeautózzuk kb. 350 km. A sziget középpontjában fekszik a Teide-hegy, amely nem más, mint egy kialudt vulkán /utolsó kitörése 1909-ben volt/. A Teide a maga 3200 méterével Spanyolország legmagasabb pontja. A Teide egyedülálló környezetét olyan filmek forgatásánál használták helyszínül, mint a Csillagok háborúja vagy a Majmok bolygója. Az "Örök Tavasz Szigetének" nevezik az útikönyvek egyedülálló klimatikus viszonyai miatt, hiszen a világon itt a legkisebb a hőmérsékletingadozás a tél és a nyár között, a hőmérő higanyszála sosem süllyed 15 fok alá és nem haladja meg a 25 fokot. A szigetet a mellette elhaladó Golf-áramlat télen fűti, nyáron pedig hűti. Tenerife több mikroklimatikus zónával rendelkezik, így bárki találhat a kedvének megfelelő klímát, a légúti betegségekben szenvedőknek különösen előnyös a szigeten tartózkodni. A sziget klímája és flórája a közepén elhelyezkedő hegyvonulat miatt teljesen eltérő: az északi rész csapadékosabb, zöldebb, szebbnél szebb trópusi növények, virágok borítják, míg a déli rész klímája sokkal szárazabb és a növényzet is gyérebb, hovatovább egyes részeken az éghajlat inkább sivatagi.

 

Hotel Troya 4*

Fekvése: Központi fekvésű, a homokos strandtól csak az élénk életet élő parti út és sétány választja el. Számos bevásárlási és szórakozási lehetőség, étteremek, bárok és kávézók a közelben.
Felszereltsége: A felújított, kényelmes szállodában rendelkezésre áll hall, recepció, büféétterem, szalonok, SAT-TV-szoba, bárok, kis üzlet, WIFI ingyenesen és fodrászat.

A kertben fűthető édesvizű úszómedence, napozóterasz ingyenes napágyakkal, matracokkal és napernyőkkel valamint pool-/snack-bár. Törölközők kaució ellenében. 

Elhelyezés :A szobákban hűtőszekrény (az igények függvényében és térítés ellenében), telefon, SAT-TV, bérelhető széf, légkondicionálás, WIFI , hajszárító, fürdőszoba fürdőkáddal vagy zuhanyozóval, WC és tengerre néző, bútorozott balkon.

Ellátás: all inclusive.

FIGYELEM! Az ár aktuális ár, mely a repülőgép telítettségétől függően emelkedhet, így kérje mielőbb ajánlatunkat! Foglalás után a név nem módosítható!
Irodánk nem felel a repülőgép járatok esetleges időpont változásaiért, illetve az azok miatt esetlegesen fellépő károkért. A hotel bejelentkezés 14:00-tól lehetséges, a hotel kijelentkezés 10-12:00-ig lehetséges. A repülőjegy és szállás nem módosíthatóak, nem lemondhatóak, betegségről szóló igazolás esetében amennyiben Ön rendelkezik útlemondási biztosítással 80-100% térítés vehető igénybe.Részletekről érdeklődjön irodáinkban! 

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:

- repülőjegy Wizz Air közvetlen járat,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive ellátás,
- 1 db 10 kg-os és 1 db kisméretű kézipoggyász (40 × 30 × 20 cm),
- elsőbbségi beszállás,
- magyar asszisztencia.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak