Gran Canaria, Arguineguin: Bull Hotel Dorado Beach 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 210142
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Arguineguin

Szállás / program részletes leírása



Távolságok
Óceán: közvetlen Strand: 350 m

Fekvés
A Dorado Beach & Spa hotel Gran Canaria délkeleti részén, Arguineguín festői halászfalucskában található, mely nyugodt strandjairól, helyes kis utcáiról és kiváló haléttermeiről nevezetes. A hely nyugalmát csak keddenként zavarja meg a heti piac nyüzsgése, ahol minden földi jót megtalál. A tengerparti sétányon átsétálhat a szomszédos Patalavacára is, ahol látványos barlangocskákat és öblöket talál.

Szállás
A hotel többféle típusú szobákban kínál szállást. Ezek mindegyike rendelkezik gyors internettel, egy kis amerikai konyhával és terasszal vagy erkéllyel.

Elhelyezés
Standard szoba Felszereltség: 2 összetolható egyszemélyes ágy, légkondicionáló, ingyenes wifi, széf (felár ellenében), telefon, 32” laposképernyőjű műholdas TV, asztal, kanapéágy, mennyezeti ventilátor, kis konyhasarok hűtővel, teljesen felszerelt fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárító, kozmetikai tükör, vasaló (kérésre), berendezett erkély vagy teraszStandard szoba a 7-8-9. emeleten Felszereltség: 2 összetolható egyszemélyes ágy, légkondicionáló, ingyenes wifi, széf (felár ellenében), telefon, 32” laposképernyőjű műholdas TV, asztal, kanapéágy, mennyezeti ventilátor, kis konyhasarok hűtővel, teljesen felszerelt fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárító, kozmetikai tükör, vasaló (kérésre), berendezett erkély vagy terasz

Étkezés
Buffet Restaurant Svédasztalos éttermünk nemzetközi ételek széles választékát kínálja látványkonyhával és tematikus estékkel. Kezdje a napját egy finom kontinentális reggelivel. Ebédre különböző ételekből választhat melyek segítenek feltöltődni energiával. Vacsoránál pedig minden nap megkóstolhatja séfünk különböző témájú alkotásait. Vacsora után desszertek széles választéka és egy csokoládé szökőkút is várja. Az étterem egy kinti terasszal is rendelkezik, ahol szabad ég alatt fogyaszthatja el ételeinket. Reggeli: 7:30 - 10:00 Ebéd: 13:00 - 15:00 Vacsora: 18:00 - 21:00 télen, 18:30 - 21:30 nyáronPool Bar A medence bárban élvezheti a mindent átfogó italmenüt, amely helyi és nemzetközi italokból, koktélokból és természetesen prémium italok széles választékából áll. Ha enni szeretne, miközben a medencében fürdőzik, mi arról is gondoskodunk. 10:30 és 16:00 között különféle ételek állnak rendelkezésre: pizzák, nuggets, saláták, sült csirke, kövön sült húsok, és még sok más. Hideg szendvicseket 18:00-ig kínálunk. 15:00 és 17:00 között nem hiányozhat a kávé vagy a délutáni tea sem. Ráadásként 10:30 és 18:00 között fagylalttal is lehűtheti magát.Mirador Bar A Mirador bárban, a hotel egyik gyöngyszemében élvezheti a csodálatos kilátást és a mesés naplementéket amiket Gran Canaria déli része kínál. Koktélok, prémium italok, és hetente négyszer egy zongorista is kellemessé teszi az estéit. Nyitva tartás: 18:00 - 23:00Disco Minden este 20:00 - 00:00 között különböző show-kkal és a legjobb italokkal várják Önt.

Szolgáltatások
recepció ingyenes wifi a hotel területén mosoda konferenciaterem

Sport és szórakozás
wellness központ - medence masszázsfúvókákkal, hydroterápia, sókamra, török fürdő, különböző kezelések (korlátlan használata ingyenes) medence napozóágyakkal napozóterasz a legfelső emeleten panorámakilátással az Atlanti-óceánra fitness miniklub gyerekmedencével és animációval teljesen felszerelt játékterem számítógépes terem

Egészségügyi biztonság
Személyzet: A szálloda minden alkalmazottjának kötelező képzés a szükséges egészségügyi előírásokról és intézkedésekről. Védőeszközök kötelező viselete a munkavégzés során. Intézkedések az előírt szociális távolság betartására.Recepció: Intézkedések az előírt szociális távolság betartására. A kucsok, mágneskártyák fertőtlenítése minden használat után.Szobák: A helyiségek és a leggyakrabban használt felületek, például kapcsolók, ajtófogantyúk, ajtók, csapok rendszeres fertőtlenítése. A szobákat a vendégek távozása után minimum 24 órán át üresen kell tartani a teljes fertőtlenítés érdekében. A maximális higiénia garantálása érdekében a textíliák, törölközők speciális mosása. Fertőtlenítő szer és arcmaszk elérhetővé tétele vendégeink számára.Közösségi terek: A közösségi terek alapos és gyakori tisztítása, különös figyelmet fordítva a nyilvános toalettekre. Napi szellőztetés minden helyiségben. Közös helyiségek felszerelése kézfertőtlenítővel. Az emberek közötti minimális szociális távolság érdekében az egyes helyiségek kapacitásának megjelenítése és a kapacitás figyelése.Éttermek és bárok: Éttermek, bárok felszerelése kézfertőtlenítővel. Korlátozott kapacitás az éttermekben és a bárokban. Az asztalok közötti minimum 2 méter távolság betartása. Asztalok és székek fertőtlenítése minden használat után. A konyhai eszközök és berendezések tisztítása fertőtlenítőszerekkel. A személyes kiszolgálás előtérbe helyezése az önkiszolgálással szemben. PPE védőfelszerelés a személyzet részére.Medencék: A pihenőbútorok közötti legalább 2 méter távolság megtartása. Korlátozott kapacitás a medenceterületeken. A medencevíz napi karbantartása és tisztítása. A medenceterület és a bútorok napi fertőtlenítése.

Leírás
A modern 3 csillagos Dorado Beach & Spa közvetlenül Arguineguín tengerpartján fekszik, rövid távolságra a gyönyörű kikötőtől. Fekvésének köszönhetően egész évben kitűnő klímával rendelkezik, kevés széllel és rengeteg napsütéssel. Ezenkívül a hotel páratlan kilátást nyújt az Atlanti-óceánra. A gyermekes családokat és párokat is egyaránt várja.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- repülőjegyet direkt járatra
- szállást a megadott ellátással
- fejenként egy 40 x 20 x 25 cm-es kézipoggyász szállításának díját
- az ajánlat utazási csomag
- Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!
- A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 509 utazás 330 467 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak