Gran Canaria, Playa del Ingles: Abora Catarina 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 209924
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Playa del Ingles

Szállás / program részletes leírása



Leírás
A Guanche mitológia szerint Abora, a napisten mérsékelte a teleket és örök napfénnyel látta el a Kanári-szigeteket. Ezt az elvet követi az Abora Catarina hotel is, mely állandó napfényt biztosít a vendégeinek. A modern kialakítású és teljesen felújított családi all inclusive szálloda minden korosztály számára nyújt szórakozási lehetőséget.

Távolságok
Óceán/ Strand: 1000 m

Fekvés
Az Abora Catarina Playa del Inglésen, Gran Canaria egyik legkiválóbb üdülőközpontjában fekszik, csak pár lépésre Maspalomas egyedi homokdűnékkel ölelt természetvédelmi területétől. Az Afrikát idéző minisivatagban még tevegelhet is!

Szállás
Az Abora Catarina különböző típusú szobákat kínál, a standard kétágyas szobától, a Deluxe szobán keresztül egészen a családi szobáig, melyek közül mindenki kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt, jöjjön a gyermekeivel, párjával vagy akár egyedül. Minden szoba el van látva Wi-Fi kapcsolattal, laposképernyőjű tévével, légkondicionálóval és vízforralóval. Tágas teraszán vagy erkélyén pedig élvezheti a kanári napsütést.

Elhelyezés
A négy különböző típusú erkélyes, légkondicionált szobákból az alábbiak szerint választhat: Standard szoba: Alapterület: 36 m2; Kapacitás: 4 felnőtt; Felszereltség: két összetolható egyszemélyes ágy, légkondicionáló, telefon, wifi, minibár, széf, műholdas TV, kanapé, vízforraló, zuhanyzó, hajszárító, kozmetikai tükör, piperecikkek, erkély;Családi szoba: Alapterület: 36 m2; Kapacitás: 4 felnőtt; Felszereltség: két összetolható egyszemélyes ágy, összecsukható lebegő ágy gyerekeknek, légkondicionáló, telefon, wifi, minibár, széf, műholdas TV, kanapé, vízforraló, játszósarok játékokkal, zuhanyzó, hajszárító, kozmetikai tükör, piperecikkek, erkély;Deluxe szoba: Alapterület: 36 m2; Kapacitás: 3 felnőtt; Felszereltség: két összetolható egyszemélyes ágy, légkondicionáló, telefon, wifi, minibár, széf, műholdas TV, kanapé, vízforraló, nespresso kávéfőző, zuhanyzó, hajszárító, kozmetikai tükör, fürdőköpeny és papucs, terasz;Kétágyas gazdaságos szoba: Alapterület: 36 m2; Kapacitás: 4 felnőtt; Felszereltség: két összetolható egyszemélyes ágy, légkondicionáló, telefon, wifi, minibár, széf, műholdas TV, kanapé, vízforraló, zuhanyzó, hajszárító, kozmetikai tükör, piperecikkek, terasz;

Étkezés
sABOReA: A svédasztalos étterem reggelit, ebédet és vacsorát is kínál. Próbálja ki a helyi és a nemzetközi konyha ételkülönlegességeit, ráadásul hetente ötször tematikus estében is része lesz. A legkisebbekről se feledkeztünk el, étrendünk összetétele az ő igényeiknek is megfelelő.Food Court: Snack and Go: A fedett terasszal rendelkező étterem három kulináris pultot kínál: olasz, burger és természetes. Szendvicsek, bruschetták, burgerek és saláták közül választhat, valamint néhány frissítő italt is elfogyaszthat az ebédje mellé.24/7 Bar by Abora: A 24 órán keresztül nyitva tartó Abora bár különféle üdítőitalokat, gyümölcsleveket, sört, sangriát és kávét kínál automatákból.Pool Bar: Védje magát a kiszáradástól egy frissítő itallal a medence első számú bárjában, mely a szálloda nagy és közepes méretű medencéje között található.Abora Bar: Élvezze az italok, koktélok, kávé és tea nagy választékát a medence másik bárjában, amely a szálloda négyszögletes medencéje mellett található.Snack 24/7 by Abora: A 24 órás Abora snack bár hideg harapnivalókat kínál.

Szolgáltatások
24 órás recepció, ingyenes wifi, 5 kültéri medence napozóágyakkal, miniklub, játszótér, nudista tetőtéri szolárium, szuvenírbolt, mosoda és tisztító (felár ellenében), akadálymentesített hotel

Sport és szórakozás
5 kültéri medence, aerobic, petanque, darts, golf, windsurfing, billiárd, fitness, ping pong, vízilabda, előadások/élőzene



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- repülőjegyet direkt járatra
- szállást a megadott ellátással
- fejenként egy 40 x 20 x 25 cm-es kézipoggyász szállításának díját
- az ajánlat utazási csomag
- Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!
- A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 504 utazás 330 131 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak