Spanyolország, Benidorm: Rosamar Hotel 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 177139
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Benidorm

Szállás / program részletes leírása



1. nap: Budapest-Alicante
Indulás Spanyolországba menetrendszerinti repülőgéppel. Érkezés. Transzfer a választott szállodába Costa Blancára.

2-7. nap: Cosa Blanca
Reggeli egyénileg, illetve a szállodában. Szabadidő. Szállás Costa Blancán.

8. nap: Alicante-Budapest
Transzfer a szállodából a repülőtérre, majd elutazás Budapestre repülőgéppel, érkezés Budapestre.

Általános információk: utazás Budapest-Alicante és Alicante-Budapest útvonalon közlekedő repülőjáratokon (Wizzair), az utazásszervező által foglalt helyeken. Az ártáblázatokban található részvételi díj az oda-vissza repülőjegyet, a szállásköltséget és a megjelölt ellátást már tartalmazza. A repülőút alatt fedélzeti ellátás külön térítés ellenében. A kint tartózkodás alatt telefonos magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet vész esetén).

A feltüntetett teljes ár tartalmazza: részvételi díj, repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíjak, transzfer, 2% sztornóbiztosítás és a foglalási díjat, amelyeket a weboldalunkon a kalkulációban részletezünk. A sztornóbiztosítás a részvételi díjra, a repülőtéri illetékre, a légiközlekedési pótdíjakra, a transzferre számítandó. A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza és forint árfolyam és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.

Felár ellenében foglalható: feladott poggyász (kalkuláció szerint), buszos transzfer (helyi angol nyelvű sofőrrel), baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban).

FONTOS INFORMÁCIÓ: lemondás esetén a repülőjegy 90 000 Ft / fő ára (amely tartalmazza a repülőtéri illetéket és a légiközlekedési pótdíjat is) nem visszatéríthető! 

Csomagszállítás: a részvételi díj Wizzair járatokon személyenként egy darab kisméretű kézipoggyász (40x30x20cm, amelynek el kell férnie az ülés alatt) vihető a fedélzetre. Extra csomagfeladás külön térítés ellenében szállítható (kalkuláció szerint). A csomagszállítási szabály egyes időszakokban és programtípusnál a fenti leírtaktól eltérhet, az aktuális feltételekről érdeklődjön irodánknál. A kétéves kor alatti gyermekek részére a babakocsi ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: Amennyiben csecsemő (2 éves korig) is utazik, az Ő teljes részvételi díja 31.100 Ft, amely tartalmazza a részvételi díjat, a sztornó biztosítást, a foglalási díjat, az illetéket, a transzfert, a bébiágyat lekéréssel. A csecsemő a repülőn külön ülőhely nélkül utazik.

Gyermekenként egy összehajtható babakocsi a repülőn ingyen szállítható. Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Fix ülőhelyfoglalás, a szabad kapacitás függvényében, Wizzair kényelmi szolgáltatás (feláras): a sorban állás, a beszállás és a helykeresés mindig is az utazás egyik legstresszesebb része volt a Wizzair repülőjáratain. Ezt számos ügyfél-elégedettségi felmérésben kiemelték a kitöltők. Hallgatunk utasainkra, és a Wizzair járatokon mostantól mi is bevezetjük a garantált ülőhely választásának a lehetőségét, így biztosítjuk azt, hogy mindenki a lehető legjobb ülőhelyhez jusson a repülőgépeken.

Amennyiben ablak melletti ülést választanak, és egymás mellett szeretnének ülni, akkor az az ülés, amelyik nem az ablak mellett van, annak az ára alacsonyabb!


Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch box-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kint tartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak. Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Fekvése: A családbarát 14 emeletes létesítmény Benidorm üzleti negyedében, a turistanegyed, a Mundomar és az Aqualandia közelében, a kékzászlós homokos Levante tengerparttól 400 méterre található. Pár perces sétára éttermek, kávézók, bárok, üzletek sokasága. Alicante repülőtere kb. 45 perc transzferidő.

Szobák: tágas szobái fürdőszobásak, légkondicionáltak, telefonnal, műholdas televízióval, széffel (térítés ellenében) felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik. Felár ellenében medencére néző szobák foglalhatóak.

Szolgáltatások: recepció, lift, étterem, bár, medencebár, kávézó, szépségszalon, spa-részleg, szauna, jacuzzi, csomagszoba, játszótér, kerékpárkölcsönző, autókölcsönző, játékterem, szolárium, egész napos animációs programok, alkalmanként esti szórakoztató programok, élő zene, biliárd, szobaszerviz, wifi, mosoda.

Sport és szórakozás: medence, gyermekmedence, 8 csúszda, napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel, fedett medence, teniszpálya, pentaque, asztalitenisz, minigolf. A tengerparton a napágyak, napernyők térítés ellenében vehetők igénybe. 2 napágy + 1 napernyő kb 15 euro/nap.

Ellátás: all inclusive, amely tartalmazza a három főétkezést, a helyi és néhány nemzetközi alkoholos és alkoholmentes ital fogyasztását, snackeket.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és 1-2 gyermek, egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon

Szolgáltatások: mosoda,recepció,étterem,bár,medencebár,autóbérlés,biciklikölcsönzés,bisztró,lift,szobaszerviz,wifi,fürdőszoba,széf,légkondicionáló,erkély vagy terasz,műholdas tv,telefon

Sport és szórakozás: medence,gyermekmedence,fedett/belső medence,napozóterasz,nyugágyak és napernyők,gyermekjátszótér,animáció,gyermek animáció,játékterem,spa részleg,szauna,pezsgőfürdő,élőzene,szolárium,teniszpálya,asztalitenisz,biliárd,minigolf


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak