Mallorca, Alcúdia: Iberostar Playa De Muro Village 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 163817
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Alcúdia

Szállás / program részletes leírása



USP: Ebben a kényelmes, kiváló fekvésű létesítményben az aktív nyaralást és a pihenést, kikapcsolódást kedvelők egyaránt megtalálják számításaikat.

Fekvése: Közvetlen a hosszú, homokos strandon fekszik, a Hotel Iberostar Playa de Muro mellett. Éttermek és bevásárlási lehetőségek gyalog pár percre. Puerto de Alcudia és C`an Picafort kb. 5 km-re. A S`Albufera természetvédelmi terület kb. 600 m. A busztranszfer a repülőtérről kb. 75-110 perc.

Felszereltsége: A modern, mediterrán stílusú komfortlétesítményben 190 szoba található több kétszintes épületben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, ingyenes WIFI az egész szállodában, 5 bár, 4 étterem valamint a strandon büféétterem terasszal. A kertben nagy, édesvizű úszómedence, napozóterasz napágyakkal, napernyőkkel és törölközőkkel. Beach Club. Számos létesítmény közös a szomszédos Iberostar Playa de Muro szállodával, mint pl. fedett medence (júliusban és augusztusban zárva) és üzletek. A vendégek igénybe vehetik az Iberostar Playa de Muro szolgáltatásait és szórakozási lehetőségeit is.

Helyi besorolás: 5*.

Elhelyezés (F): A1A/A2A - Superior-szobák:A modern, világos szobákban telefon, SAT-TV, bérelhető széf, légkondicionálás, ingyenes WIFI, minibár, mikrohullámú sütő, kávé-/teafőző, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.

A2D - Suitek: Külön hálószoba és nappali.

A2B/A3B - Családi suitek: Kombinált nappali/hálószoba 2 heverővel és külön hálószoba.

Foglalható Joker-családi suite A2S/A3S is.

Ellátás: Félpanzió, teljes panzióvagy All Inclusive. Minden étkezés büférendszerben. Este látványkonyha.

Sport: Fitneszterem, asztalitenisz, aerobic, vízigimnasztika, pilates és íjászat. Térítés ellenében: biliárd (az Iberostar Playa de Muróban), kivilágítható teniszpálya (júniustól), kerékpárkölcsönző és -szerviz az Iberostar Playa de Muróban.

Wellness: A SPA Sensation THAI ZEN wellness-részlegben szauna, pezsgőfürdő, törökfürdő és fedett medence. Térítés ellenében: a helyszínen foglalhatók különböző masszázsok és kezelések.

Gyerekek: Külön gyermekmedence, játszótér, mini-klub (4-7 éveseknek) sportprogramokkal, maxi-klub (8-12 éveseknek) és tini-klub (13-17 éveseknek) júliusban és augusztusban az Iberostar Playa de Muróval közösen.

Szórakozás: A létesítmény területén animációs és szórakoztató programok, esténként élőzene és professzionális show-műsorok.

Egyéb: Figyelem!A szállásleírás a 2017-es nyári adatok alapján készült, a 2018-as szállásleírás hamarosan elérhető lesz. Kérdések esetén, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Helyi és egyes import alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása 09.00 és 23.30 óra között ingyenesen. Hideg snack-ételek 15.30-18.00 és 22.00-24.00 óra között. A szobákban a minibárba naponta üdítőket, vizet és sört készítenek be.

Előfoglalási kedvezmény (F): 2016.01.31-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény a szállás díjából (07.16.-08.31. közötti érkezések esetén nem érvényes).

2016.02.29-ig történő foglalás esetén 10% kedvezmény a szállás díjából(07.16.-08.31. közötti érkezések esetén nem érvényes).

2016.03.31-ig történő foglalás esetén 5% kedvezmény a szállás díjából.

Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-6 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 100% kedvezmény a szállás díjából.

Családi akció (F): 2 gyermek 2 felnőttel egy szobában, pótágyon.

A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak