Olaszország, Pizzo Calabro: Valtur Garden Calabria 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 207378
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Olaszország
Város: Pizzo Calabro

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
a Valtur Garden Calabria-t csodálatos mediterrán környezet öleli körbe. 15 km-re helyezkedik el Lamezia repterétől és 40 percnyire fekszik Tropea-tól, a Tirrén- tenger ?gyöngyszemétől?. Mind a homokos tengerpart, mind a csendes zöld fenyőerdő pár perces sétával megközelíthető.

Szolgáltatások
Éttermi szolgáltatások, borszaküzlet és 4 bár várja vendégeit a legkülönbözőbb ízekkel. A főétteremben büfészervíz található, amely igénybe vehető reggeli-, ebéd- és vacsora esetén. Ezenkívül recepció, információs központ, parkolóhely, Wi-Fi kapcsolat, két medence, egy amfiteátrum, disco, konferenciaterem teszi kényelmesebbé a nyaralást. A pihenni vágyóknak könnyed kikapcsolódást jelent a wellness centrum, ahol medence, szauna, gőzfürdő segít a relaxálásban. Igény esetén keleti- és hagyományos masszázsok foglalhatók, amelyek térítés ellenében vehetőek igénybe. Az aktív sport szerelmesei sem kell, hogy unatkozzanak, a Valtur Garden Calabria bowling-, futball-, röplabda- és teniszpályával kedveskedik vendégeinek. A szállás strandjához 580 napernyőt és 1200 napágyat biztosítanak, illetve törölközők is bérelhetők.

Elhelyezés
Kétágyas pótágyazható szoba, minibárral, SAT Tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, légkondicionálóval, erkéllyel vagy verandával felszerelt. Max. létszám a szobákban 4 fő.

Ellátás
all inclusive



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- All inclusive,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak