Rodosz, Faliraki: Evita Bay 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 238007
Indulás dátuma:2024.06.11. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  334 900 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  334 900 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Faliraki

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS
A 2019 júniusában nyitott 4*-os szálloda Faliraki központjától kb. 1,5 km-re, a repülőtértől kb. 16 km-re, Rodosz központjától és a kikötőtől pedig kb. 11,5 km-re található. A parttól néhány lépés távolságra fekszik. A városban különböző szórakozási lehetőségek, éttermek, bárok, és üzletek várják az idelátogatókat.

ELHELYEZÉS
150 szobájának mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, bérelhető széffel, WIFI-vel, minihűtővel, Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Babaágyat lekérésre biztosít a szálloda.Szobái kb 22,5 - 27m2alapterületűek. FoglalhatóDouble or Twin Standardszoba, valamintDouble Swim Upszoba, mely közvetlen medencekapcsolattal rendelkezik.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büféjellegű reggelit (07:00-10:00), ebédet (12:30-14:30), vacsorát (18:30-21:00), valamint a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat. Napközben snackételeket, szendvicset, pizzát, kekszet, piskótát kínálnak. Ebéd és vacsora alatt fagylalt fogyasztható. Az all inclusive szolgáltatás 10:00-23:00 óra között érvényes. Előzetes lekérésre a szálloda speciális menüt biztosít.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri medence és különböző animációs programok, esetenként pedig tematikus esttek (pl. görög est) várják a szórakozni vágyókat. Térítés ellenében masszás, biliárd, valamint elektronikus játékok állnak a vendégek rendelkezésére.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
A WIFI a szálloda egész területén díjmentes. 24 órás recepció, térítés ellenében mosodai szolgáltatások, fodrászat és gyermekfelügyelet bővíti a szolgáltatások körét. A medencék körül a napágyak és a napernyők ingyenesen vehetők igénybe, míg a tengerparton külön fizetni kell értük. Törülköző letét ellenében kérhető (tengerparti és medencés használattal is).

A szálláshely címe: Rodou Kalithea Faliraki 12km, Rhodes 85100

Szálloda weboldal:https://evita-hotels.com/evita-bay/

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák: azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).






TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak