Rodosz, Afandou: Rodos Blue Resort 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 233743
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Afandou

Szállás / program részletes leírása



Általános információk: utazás Budapest-Rodosz-Budapest útvonalon közlekedő charter repülőjáratokon, az utazásszervező által bérelt helyeken. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szálláson, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre).

Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.

A feltüntetett teljes ár tartalmazza: részvételi díj, repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíjak, transzfer (különböző díjszabás), 1% sztornóbiztosítás és a foglalási díjat, amelyeket a weboldalunkon a kalkulációban részletezünk. A sztornóbiztosítás a részvételi díjra, a repülőtéri illetékre, a légiközlekedési pótdíjakra, a transzferre számítandó. A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat. Helyszínen idegenforgalmi adó fizetendő.

Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (különböző díjszabásban).

Gyermekkedvezmények: 0-2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Csomagszállítás: Minden utasunk (2-99 éves kor között) számára a következő poggyász szállítását biztosítjuk:

  • Egy darab kézipoggyász, mely nem nagyobb, mint 55x45x25 cm (max. 8 kg/fő),
  • Egy darab feladott poggyász, melyek súlya nem lehet több, mint 23kg/fő
  • Olyan árucikkek, amelyeket a repülőtéri ajándékboltban a biztonsági ellenőrzést követően vásárolt.

Tervezett menetrend:
BUD 05:35 - 08:55 RHO
RHO 09:45 - 11:15 BUD
A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető!



Fekvése:

Fekvése: a közkedvelt szálloda a híres Afandou partszakasszal szemben a domboldalon található, pazar kilátást biztosítva az ott tartózkodóknak. A szálloda kb. 5 kilométerre fekszik Falirakitól, az Afandou strandjától kb. 800 méterre, ahova ingyenes transzferjáratot biztosít a szálloda napjában többször. A szállodát elsősorban a pihenni vágyó utasainknak ajánljuk.

Szobák: minden szoba bútorzata nemrégiben lett felújítva. Praktikusan berendezett szobái, fürdőszobás zuhanyzóval, hajszárítóval, Tv-vel, telefonnal, rádióval és hűtővel felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik. Légkondicionálás térítés ellenében kérhető (kb. 7 euró/nap).

Szolgáltatások: 24 órás recepció, csomagszoba, széf (kb. 16 euró/hét), étterem, bár, snack bár, mosodai szolgáltatás, motor és autóbérlés, kisbolt, internetezési lehetőség (WiFi kb. 10 euró/nap; 7 euró/10 óra, 3 euró/1 óra). Parkolási lehetőség.

Sport és szórakozás: nagyméretű medence gyermekmedence résszel, a medence körüli napozóteraszon a nyugágyak és napernyők térítésmenetes használata, strandtörülköző (depozit ellenében) gyermekjátszótér, teniszpálya, masszázs, ingyenes buszjárat az Afandou partra (4x naponta 10.00-12.00-14.30-17.00). Buszjárat (fizetős 2,5 euró/út/fő) a Traonou sziklákhoz és az Anthony Quinn öbölhöz (3x naponta 10.30-12.30-15.00). A tengerparton vízi sportok széles választéka.

Étkezés: All inclusive, benne: büfé reggeli (7:00-09:30), büfé ebéd (12:30-14:00) és büfé vacsora (19:00-21:00). Korlátlan italfogyasztás az étkezések alatt és a bárnál (10:00-22:00). Kávé/tea/üdítőitalok (10:00-22:00), Sör/bor (10:00-22:00), helyi alkoholos italok, koktélok (17:00-22:00), délutáni snack (15:00-17:00), fagylalt (15:00-17:00).

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon az árlista szerint



Szolgáltatások: mosoda,recepció,játszószoba,étterem,bár,rádió,hűtő/minihűtő,wifi,erkély vagy terasz,fürdőszoba,légkondicionáló,hajszárító,műholdas tv,telefon

Sport és szórakozás: medence,masszázs,játékterem,teniszpálya,nyugágyak és napernyők,gyermekjátszótér


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 455 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak