Chalkidiki, Ouranoupolis: Hotel Akrathos Beach 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223653
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Ouranoupolis

Szállás / program részletes leírása



Szállás leírása:
Ez a stílusos szálloda csodás helyen, olaj- és pálmafákkal körülvéve épült közvetlenül a tengernél. Fekvésének köszönhetően csodás kilátást nyújt a tengerre és a szemközti Ammouliani-szigetre. Ouranopolis városka hangulatos központja kb. 2 km-re található. A szállodakomplexum több 2 emeletes épületből áll, melyek a görög istenek és a görög mitológia alakjai szerint lettek elnevezve. A szálloda éttermében kiváló ételeket kínálnak, belső tereit a letisztult elegancia jellemzi. A hotel előtti strand rendszeresen elnyeri az EU Kék zászlóját - különböző vízi sportok, sőt búvárkodás is kipróbálható. A tengerparti bár az all inclusive szolgáltatásokon belül is használható. Igényesebb vendégek számára is ajánljuk.

Saját kategória:
****

Hivatalos kategória:
****

Kapacitás:
266 szoba és suite

Strand:
közvetlenül a hotel előtt homokos strand (megközelítés a szálloda hídján keresztül); ingyenes napernyők és napozóágyak; strandtörülközők és vízi sportok felár ellenében

Felszereltség / Sport / Szórakozás:
recepció ingyenes WiFi a szálloda egész területén főétterem Glaros görög taverna (az all inclusiveon belül 1x ingyenesen igénybe vehető, italok ekkor is felár ellenében) főbár bár a medence mellett úszómedence ingyenes napernyőkkel és napozóágyakkal animációs műsorok szabadtéri színpad kölyökklub 4-12 éves gyerekeknek játszótér lekérésre, felár ellenében bébiszitter fitness teniszpálya futball kosárlabda röplabda asztali tenisz business központ orvosi ügyelet hívásra ruhatisztítás kisbusz (menetrend és árak a recepción)

Szobák:
modern 2 ágyas szobák 1 pótágy/heverő lehetőségével a szálloda különböző területein, közvetlen vagy részben tengerre néző kilátással vízforraló kávé és tea elkészítéséhez egyénileg szabályozható légkondicionálás telefon TV kishűtő fürdőszoba, WC hajszárító széf kerti bútorral felszerelt balkon vagy terasz

Ellátás:

all inclusive:
~reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben a főétteremben
~ helyi csapolt alkoholmentes italok: víz, amerikai kávé, tea, szénsavas üdítők

~ helyi alkoholos italok: csapolt sör és bor, szeszes italok
~ snack és fagylalt napközben
~ az éttermek és bárok nyitvartását, valamint az all inclusive szolgáltatások részletes tájékoztatóját a szálloda recepcióján kapják meg a megérkezés napján;az étteremben megfelelő megjelenés elvárt; az all inclusive szolgáltatások igénybe vétele az utolsó napon a check-outtal (kijelentkezéssel) ér véget



www:
http://www.akrathos-hotel.gr

Az ár tartalmazza:
retúr charter repülőjegy frissítő a repülőgép fedélzetén szállás és ellátás a megrendeltek szerint szállodákban törülköző-, ágynemű csere és takarítás a szálloda belső rendje szerint apartmanokban/stúdiókban takarítás és tiszta ágynemű a megérkezésnél víz- és áramfogyasztás helyi képviselőszolgáltatásai.

Kötelező felárak:
repülőtéri illeték (légi biztonsági díj és handling-fee) és transzfer légkondicionált autóbusszal a repülőtérről a kiválasztott szálláshelyre és vissza:54900 Ft/fő 2 éven felül infant (gyermek 2 éves korig) reptéri illeték: 19 900 Ft/fő üdülőhelyi díj: 3 EUR/szoba/éj (helyszínen fizetendő)

Opcionális felárak:
pozsonyi repülőtéri transzfer Budapest-Tatabánya-Győr városokból (14 900 Ft/fő/oda-vissza) útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5%-a) betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás. A fakultatív kirándulások díja, széf, légkondicionálás (amennyiben feláras) a helyszínen euróban fizetendő.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 547 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak