Rodosz, Kolymbia: Hotel Memphis 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 212164
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Kolymbia

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Kolymbiában helyezkedik el, körülbelül 400 méterre a homokos-kavicsos tengerparttól, 30 km-re a repülőtértől, egy rövid sétára Kolymbia központjától, ahol számos bolt, kávézó, étterem és szórakozóhely található.

ELHELYEZÉS

A hotel 116 szobával rendelkezik., melyek 2-3 emeletes épületekben helyezkednek el. A double és twin room erkéllyel vagy terasszal, fürdőkádas vagy zuhanykabinos fürdőszobával, hajszárítóval, légkondicionálóval (térítés ellenében), telefonnal, LCD kábel televízióval, mini bárral felszerelt. A family room tágas, 32 m2 alapterületű, erkéllyel, fürdőkádas fürdőszobával, hajszárítóval, légkondicionálóval (térítés ellenében), egy franciaággyal, két kanapéággyal, telefonnal, LCD kábel televízióval, mini bárral felszerelt.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátással foglalható. A görög és nemzetközi konyha fogásait felvonultató főétkezések büféasztalos rendszerben kerülnek felszolgálásra: reggeli 07:00-10:30 a medencénél lévő étteremben, ebéd 12:30-14:30 a medencénél lévő étteremben, vacsora 19:00-21:00 a főétteremben. Az ebéd és a vacsora alatt helyi csapolt sör, csapolt bor, üdítők és gyümölcslevek fogyaszthatóak. A medencénél lévő bárban 15:00-18:00 kávé, tea, sütemény, a 4-12 éves gyermek részére jégkrém, 11:00-23:00 helyi alkoholos és alkoholmentes italok, kávé, tea, üdítők, csapolt sör, csapolt bor, szeszes italok, 20:30-23:00 koktélok kaphatóak. A palackozott víz, dobozos üdítők, palackozott borok, import alkoholos italok fogyasztására térítés ellenében van lehetőség.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Két külső medence, gyermekmedence, fitneszterem, röplabda pálya, asztalitenisz, játszótér, térítés ellenében: biliárd és a tengerparton vízi sportok segítik az aktív kikapcsolódást. Továbbá görög est és zenés est várja a vendégeket.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, üzlet, TV sarok, parkoló, térítés ellenében: internetsarok, WIFI a szobákban és közös helyiségekben, fax, széf a recepción, autóbérlés, motorbérlés bővíti a szolgáltatások körét. A napágyak és a napernyők a medencénél ingyenesen, a tengerparton térítés ellenében vehetőek igénybe.

A szálloda honlapja: www.memphishotel.gr



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak