Zakynthos, Argassi: Commodore Hotel 2*, all inclusive, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 194705
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Argassi

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A csodálatos zöld környezetben elhelyezkedő szálloda Argassi városában található, kb. 500 m-re a központtól, kb. 6 km-re a repülőtértől. Zakynthos várostól kb. 4 km-re fekszik, a homokos-aprókavicsos tengerparttól kb. 500 m-re. A szállodában központi étterem és bárok (központi bár, medence/snack bár) várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, napozóterasz és gyermekmedence található. A napernyők, napágyak a medencénél térítésmentesen, a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre. A szórakozásról televízió sarok, animációs- és sport programok és esti show műsorok gondoskodnak. Wireless internetezési lehetőség a lobbyban térítésmentesen vehető igénybe. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: mosodai szolgáltatás, orvosi ellátás. A szálloda egyes szolgáltatásai a Captain`s testvérszállodában vehetők igénybe.A kellemes környezetben fekvő szállodát családoknak, illetve pároknak ajánljuk.





Ellátás
All inclusive ellátás, mely 08:00-23:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: büfé reggeli, büfé ebéd, büfé vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délutáni snackek (hamburger, toast, szendvics, hotdog, omlette, chips, saláta), fagylalt (meghatározott időszakban). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók.(Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:00 óráig vehető igénybe.)
A szálloda egyes szolgáltatásai a Captain`s testvérszállodában vehetők igénybe, mint a reggeli, ebéd és vacsora. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szálloda üzlet politikája alapján a vacsorához hosszú nadrág viselete kötelező.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.




Térítés mentes szolgáltatások
Lobby bár, Snack bár, Napernyő (medencénél), Napágy (medencénél), Tv sarok, Wireless (lobbyban),


Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
Orvosi ügyelet, Napernyő (tengerparton), Napágy (tengerparton),


Szórakozás
Biliárd, Darts, Esti showműsorok, Asztalitenisz,


Wellness
Jakuzzi, Manikűr, Pedikűr,


Gyermekeknek
Rácsos kiságy, Gyermekmedence, Játszótér,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak