Rodosz, Kolymbia: Golden Odyssey 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 158485
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Kolymbia

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A szálloda Kolymbia településen fekszik nyugodt környezetben, kb. 1 km-re a város központjától, kb. 25 km-re Rodosz repülőterétől, kb. 2 km-re a homokos-kavicsos tengerparttól. A tengerpartra ingyenes shuttle busz közlekedik a szállodától. A szállodában központi étterem, bár (központi bár, medence/snack bár) várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, gyermekpancsoló, csúszák, napozóterasz található. A napernyők és napágyak a medencénél térítésmentesen, a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe. A strandtörölközők letét ellenében vehetők igénybe. A szórakozásról sport és soft animációs programok, esti show műsorok, televíziós szoba gondoskodnak. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: wireless internetezési lehetőség a lobbyban, mosodai szolgáltatás, autóbérlés, biciklibérlés, pénzváltás, mini market, orvosi ellátás.

A szép környezetben fekvő szállodát elsősorban pároknak, valamint a nyugodt pihenésre vágyó utasoknak ajánljuk, akik nem bánják, hogy a tengerparttól távolabb van a szálloda.
Fontos információk:Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.


Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:00-23:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a főétteremben svédasztalos rendszerben, délutáni light snack, tea, kávé, sütemény, fagylalt (meghatározott időszakokban). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók.
A szállodában speciális menü, étrend igényelhető. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:00 óráig vehető igénybe.)Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.



Térítés mentes szolgáltatások
BÁR, MOZGÁSKORLÁTOZOTTAKNAK KIALAKÍTOTT SZOBA, CSOMAGMEGŐRZŐ, KÖZPONTI ÉTTEREM, SHUTTLE BUSZ, SNACK BÁR, NAPERNYŐ ( MEDENCÉNÉL ), NAPOZÓTERASZ, NAPÁGY ( MEDENCÉNÉL ), TV SAROK, VÍZI CSÚSZDÁK,


Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
STRANDTÖRÖLKÖZÖ, ORVOSI ÜGYELET, PÉNZVÁLTÓ, AUTÓBÉRLÉS, ÜZLETEK, NAPERNYŐ ( TENGERPARTON ), NAPÁGY ( TENGERPARTON ), WIRELESS INTERNET ( LOBBYBAN ),


Szórakozás
BILIÁRD, BOCCIA, SZÁMÍTÓGÉPES JÁTÉKOK, ASZTALITENISZ, TENISZPÁLYA, RÖPLABDA,


Wellness



Gyermekeknek
RÁCSOS KISÁGY, ETETŐSZÉK, GYERMEKPANCSOLÓ, JÁTSZÓTÉR,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak