Rodosz, Kolymbia: Relax Hotel 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 156074
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Kolymbia

Szállás / program részletes leírása





FEKVÉS

A szálloda 25 km-re fekszik Rodosz városától, és csupán 250 méterre helyezkedik el a tengerparttól. Az idelátogatók a közelben számos természeti látnivalót, híres strandot, valamint golf pályát is találnak. A hotel szomszédságában menetrendszerinti buszmegálló van.

ELHELYEZÉS

93 szobája egyénileg szabályozható légkondicionálóval(térítés ellenében), széffel (térítés ellenében), szatellit Tv-vel, WIFI-vel (térítés ellenében) zenecsatornákkal, fürdőszobával, hajszárítóval, hűtővel, telefonnal, erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A szobák többsége kertre néző.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, büfé jellegű reggeli (06:30-10:30), késői reggeli (10:30-11:00), ebéd (12:30-14:30), tea, kávé, sütemény (15:00-18:00), vacsora (18:30-21:00). Az ebédet a medence melletti étteremben, míg a vacsorát a főétteremben szolgálják fel. Ebédnél és vacsoránál helyi italok, sör, bor, üdítő italok, narancslé és grapefruitlé fogyaszthatók. A medence melletti bárban helyi italok, valamint koktélok is kérhetőek 23:00 óráig.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső felnőtt medence, gyermekmedence ingyenes napernyőkkel, napágyakkal, játszótér, asztalitenisz, térítés ellenében biliárd és vízi sportok próbálhatók ki a tengerparton. Hetente egyszer görög esttel vagy élőzenés esttel kedveskednek a vendégeknek.

EGYÉB INFRMÁCIÓ

24 órás recepció, Tv sarok, térítés ellenében széf a recepción és internet elérhetőség. A napernyők és a napágyak a tengerparton térítés ellenében vehetőek igénybe (2 napágy + 1 napernyő kb. 8 euro/nap).

A hotel honlapja:http://www.relaxhotel.gr/en/



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak