Kréta, Kutsuras: Hotel Ionio Star 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 148032
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Koutsouras

Szállás / program részletes leírása



Szállás leírása:
A Ionio Star nem igazán tipikus név egy krétai szálloda számára, de a tény, hogy a tulajdonos a Jón-tengeri Kefalónia szigetén született, mindent megmagyaráz. A hotel néhány évvel ezelőtt még nem is létezett, így büszkék vagyunk arra, hogy a mi közreműködésünknek köszönhetően manapság a Ionio Star egy jó háromcsillagos szálloda. Ha minden igaz, 2017-ben a vendégeket egy mesterségesen kialakított és felújított strand fogja várni, kényelmesebb belépéssel a tengerbe. A szálloda előnyei a közvetlen tengerparti fekvés, az all inclusive szolgáltatások és a gazdaságos árfekvés. Kutsura inkább pici település, mint falu, a nyüzsgő Makris Yialostól csupán 2,5 km-re helyezkedik el.

Saját kategória:

***



Hivatalos kategória:

***



Kapacitás:
32 szoba

Strand:

közvetlenül a szálloda előtt, kavicsos-homokos, a tengerbe való belépésnél nagyobb kövek (cipő viselését ajánljuk).



Felszereltség / Sport / Szórakozás:
recepció étterem snack bár a medence mellett úszómedence gyerekmedence ingyenesen használható napernyők és napozóágyak a medencénél és a strandon egyaránt parkoló WiFi orvos és masszázs kérésre, felár ellenében.

Szobák:
standard szobák 2-3 fő részére családi apartmanok 2-4 fő részére külön hálószobával (2 felnőtt + 2 gyerek vagy 3 felnőtt által foglalható)TV telefon légkondicionálás (felár ellenében) kisebb hűtő széf (ingyenes, azonban nem található minden szobában) fürdőszoba/WC hajszárító balkon vagy terasz.

Ellátás:

All inclusive


~ reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben

~ helyi alkoholmentes és alkoholos italok, filteres kávé, tea, üdítő italok, csapolt sör és bor, helyi szeszes italok

~ 16:00-17:00 óra között délutáni filtereskávé, tea, sütemény

~ az AI szolgáltatások korlátozott időben (22:00 óráig) vehetők igénybe. Az ételek, italok részletezése, bár, étterm nyitva tartása a megérkezés napján a recepción



www:

www.ioniostarhotel.epimlas.gr



Az ár tartalmazza:
retúr charter repülőjegy frissítő a repülőgép fedélzetén szállás és ellátás a megrendeltek szerint szállodákban törülköző-, ágynemű csere és takarítás a szálloda belső rendje szerint apartmanokban/stúdiókban takarítás és tiszta ágynemű a megérkezésnél víz- és áramfogyasztás helyi képviselő szolgáltatásai.

Kötelező felárak:
repülőtéri illeték (légi biztonsági díj és handling-fee) és kerozin pótdíj: 31 900 Ft/fő 2 éven felül transzfer légkondicionált autóbusszal a repülőtérről a kiválasztott szálláshelyre és vissza: 7900 Ft/fő 2 éven felül infant (gyermek 2 éves korig) reptéri illeték: 7 900 Ft/fő foglalási díj: 1 100 Ft/fő 2 éven felül.

Opcionális felárak:
útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5%-a) betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás Colonnade CLASSIC: 550 Ft/fő/nap, Colonnade PRÉMIUM: 720 Ft/fő/nap. A fakultatív kirándulások díja, széf, légkondicionálás a helyszínen euróban fizetendő.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak