TOP TIPP! Zakintos, Alikanas: Hotel Zante Village 3*+, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 123261
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Alikanas

Szállás / program részletes leírása



Zakynthos a Jón-tenger legdélebben fekvő szigete. A sziget már az ókortól kezdve rengeteg művészt és utazót vonzott. Neves költők és zeneszerzők alkották itt műveiket, a festészet pedig a 17. századtól indult virágzásnak, amikor a zakynthosi festőiskolát megalapították. A legszebb strandok a sziget déli részén találhatók. Ez Zakynthos idegenforgalmi központja, ahol színvonalas szállodák, szórakozóhelyek és vízi sportolási lehetőségek várják a kikapcsolódni vágyókat. A természet kedvelőinek inkább a sziget északi részét ajánljuk: Anafonitria hegyi falu kolostorával, a Kék Barlang, a híres öböl által rejtett hajóroncs és a romantikus naplemente Kambinál felejthetetlen élményeket nyújtanak. A búvárkodás szerelmesei a víz alatti sziklák és barlangok között hódolhatnak szenvedélyüknek.

NATÚR TIPP: Kiránduljanak a sziget festői hegyei között, majd pihenjenek a csodálatos, homokos strandon! Egy kis szerencsével caretta-teknősbékát is láthatnak, mely itt őshonos.

Alikanas kb. 15 km-re található Zakynthos várostól. Szép, sekély, homokos stranddal rendelkezik.

+ 1 tipp, mikor utazzunk?
Augusztus 24-én kezdődik Agios Dionysios, a sziget védőszentjének ünnepe, melyet a sziget minden pontján megtartanak, de a legnagyobb fesztivál a fővárosban, Zakynthos városban található. Csatlakozzanak a helyiekhez a 3 napos ünneplésben, melyet a kikötőben fantasztikus esti tűzijáték-show és a hajókürtök hangja zár.

ALIKANAS: HOTEL ZANTE VILLAGE 3*+, ALL INCLUSIVE
A szálloda honlapja >>

Előfoglalási kedvezmények & árfolyam-kedvezmény:
2015. november 15-ig történő megrendeléssel érvényes akciós árak, eddig az időpontig 299.9,-os áron számoljuk át az Eurot!
2016.02.29-ig történő foglalás esetén 20% kedvezmény a szállás díjából.
2016.04.30-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény a szállás díjából.
2016.05.31-ig történő foglalás esetén 10% kedvezmény a szállás díjából.

A szálloda festői környezetben fekszik, szőlőültetvények veszik körül.
Nagyon kedvező utasvélemények >>

Fekvése: Alikanas határában fekszik. A központ bárokkal, tavernákkal és vásárlási lehetőségekkel kb. 300 m-re található. A széles, sekély, finomhomokos strand kb. 1 km-re.
Naponta többször ingyenes hotelbusz a strandra és a központba. A busztranszfer a repülőtérről kb. 60 perc.

Felszereltsége: A kedvelt, 2 szintes családbarát létesítményben összesen 110 szoba várja a vendégeket. Rendelkezésre áll hall recepcióval, TV-sarok, bár, kis szupermarket, internetsarok (térítés ellenében), WIFI (a recepciónál ingyenesen) és klimatizált étterem nemdohányzó-résszel. A komplexum középpontjában nagy, édesvizű úszómedence, napozóterasz és pool-/snack-bár. A napozóteraszon napágyak és napernyők ingyenesen vehetők igénybe.

Helyi besorolás: B.

Elhelyezés, szobatípusok:
- A2A/A3A/A4A: Telefon, SAT-TV, bérelhető széf, kis hűtőszekrény, légkondicionálás, hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és medencére néző balkon.
- A1A: Nem medencére néző egyágyas szobák.
- Foglalható Joker-szoba A2S/A3S/A4S is.

Ellátás: All Inklusive.
Minden étkezés büférendszerben. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok valamint kávé és tea 10.00 és 23.30 óra között. Snack-ételek 10.30-12.30 és 15.00-18.00 óra között. Fagylalt 14.00 és 21.00 óra között.

Sport: Asztalitenisz.

Gyerekek: Gyermekmedence, játszótér és mini-klub (4-12 éveseknek, június közepétől szeptember közepéig).

Gyermekkedvezmény/Gyerekár: 1 gyermek (2-12 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 100% kedvezmény a szállás díjából. (Repülőjegy, transzfer fizetendő)

Családi akció: 2 gyermek, 2 felnőttel egy szobában, pótágyon.

Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák! A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

Fakultatív programok: nem teljes az utazása, ha nem fedezi fel a sziget tengerpartjait! Válogasson a fakultatív kirándulások közül, hogy az egész szigetet felfedezze a nyaralása alatt? Minden napra kínálunk valamilyen kirándulást, melyet telepített képviselőnknél foglalhat be érkezés után. Többek között meglátogathatja Skinarit a sziget északi részén, illetve egyes kirándulások egyszerre több látnivalót is magukba foglalnak pl. a Navagio strandot és a híres Kék Barlangokat is, ahol a saját szemével is láthatja a "mágikus" színváltó tengervizet. A legjobb idő a színváltozás megfigyelésére a reggeli napszak, ekkor változtatják meg a barlangok a víz színét áttetszőből sötétkékre, majd vissza.

Pénznem: Euró (€).

 

Helyi idő: A közép-európai időhöz képest (CET) +1 óra az időeltolódás.

 

Repülőterek: Egy repülőtér van a szigeten, a "Dionysios Solomos" Zakynthos Nemzetközi Repülőtér (ZTH), mely csak 1 km-re fekszik Laganastól és kevesebb, mint 4 km-re Zakynthos-várostól.

 

Repülési idő: Kb. 2 óra Budapestről.

 

Közlekedés: A helyi közlekedés a szigeten egyszerű. Bár helyi buszközlekedés nincs a repülőtérre, taxival bárhova könnyen és gyorsan eljuthatunk, és az árak is megfizethetők. A szigeten sok helyen lehet autót vagy robogót bérelni, ami nagyszerű módja a sziget felfedezésének akár 1 nap alatt is!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak