Észak-Ciprus, Kyrenia: Riverside Garden Resort 4*, all inclusive, 11-12 nap

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 212528
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Észak-Ciprus
Város: Kyrenia

Szállás / program részletes leírása



Figyelem! Erre az utazási csomagra azUtazási Szerződés kiegészítéseis érvényes!

Az árak tartalmazzák:szállodai elhelyezést, adott ellátást, repülőjegyet, a kötelezően fizetendőrepülőtéri illetéket,kerozin pótdíjat, privát transzfert,sztornó biztosítást, angol nyelvű képviseletet, elsőbbségi beszállást {a WIZZPriority szolgáltatással rendelkező utasok magukkal vihetik az utastérbe a kézipoggyászukat: 1 darab kézipoggyászt (55Ă—40Ă—23cm), illetve egy kisméretű táskát (40Ă—30Ă—18cm) is.}

Az árak NEM tartalmazzák: a feladható poggyászt(a foglalással egy időben megrendelve 1 db 20 kg-os poggyász: 35.000 Ft/fő/retúr - a poggyászok számát kérjük a foglaláskor megjelölni); a fix ülőhely foglalást: kb. 3.950 Ft/fő/irány (az ár változhat, érdeklődésre lekérjük a pontos összeget). Amennyiben nincs fix ülőhely foglalás, úgy a beszállókártya csak 48 órával indulás előtt állítható ki; a megköthető BBP biztosítást (570 Ft/fő/nap).



FEKVÉS

A szálloda az ercani repülőtértől 45 km-re, Kyrenia központjától 8 km-re helyezkedik el. A tengerpart 2 km-re található, ahová a szálloda ingyenes ingajáratot üzemeltet(hotelből a partra: 10:30, 12:00, 14:00, 16:00 óra; partól a hotelbe: 12:05, 14:05). Egyéb időpontokban busszal vagy taxival oldható meg az utazás, térítés ellenében. Extra járatot csak min. 10 fő esetén tud beállítani a szálloda.Kyréniába kb. 3 török líráért juthatunk be.

ELHELYEZÉS

A komplexum területén belül 66 bungalós szoba és 140 premium hotel szoba található. A szobák mindegyike fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval (kérésre, deposit ellenében), szatellit Tv-vel, hűtővel, kávé- és tea készítési lehetőséggel, valamint erkéllyel felszerelt. Bungaló szobában a szatellit tv csatornák térítés ellenében nézhetőek. A premium hotel szobák egy légterűek, zuhanyzójuk jakuzzis és beépített rádióval rendelkeznek. Babaágy ingyenesen kérhető.

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanzióval vagy soft all inclusive ellátással foglalható a szálloda. Félpanzió: reggeli és vacsora italok nélkül. Soft all inclusive ellátás: büfé jellegű reggeli (08:00-10:00), ebéd (12:00-14:00), vacsora (20:00-22:00), helyi alkoholos és alkoholmentes italokkal az étkezések alatt, illetve 10:00-22:00 óra között az a`la carte étteremben. Három bár áll rendelkezésre, valamint a tengerparton térítés ellenében beach bár és étterem vehető igénybe.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Három külső medence, gyermek medence, tenisz (labda és pályavilgítás térítés ellenében), kosárlabda-, röplabdapálya, asztalitenisz, játékgépek, szauna, fitneszterem, masszázs, lovaglási lehetőség, vízi sportok. A fent említett szolgáltatások közül számos csak térítés ellenében vehető igénybe. A közelben futballpálya és szórakozó helyek találhatóak.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, internetsarok, szobaszerviz, bicikli- és autóbérlési lehetőség, üzletek, pénzváltó, könyvtár, szupermarket, mosoda, Tv szoba, orvosi ügyelet. A Ranch bárban 19:00 és 02:00 óra között ingyenesen-, egyéb időpontokban és helyszíneken térítés ellenében érhető el az internet. A napernyők, napágyak ingyenesen használhatóak a medence mellett és a tengerparton is. Strandtörülközőt térítés ellenében biztosít a szálloda.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak