Egyiptom, Hurghada: Ttc Happy Life Beach Resort 4*, all inclusive, 11-12 nap

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 205324
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



Ez a történet is, mint a legtöbb mesében, a 3 testvérről szól, akik apjuk felhívására szerencsét próbáltak a nagyvilágban. Itt nem az Üveghegyen túlra kellett menniük, hanem annál egy sokkal kellemesebb helyre, ahol a tenger kristálytiszta vize megannyi színben pompázik és a nap csiklandozó érintése öleli az arra mendegélő kalandorokat.
A bátor testvérek kiállták a próbákat és diadaluk együtteséből született a : The Three Corners szállodalánc csoport, ahol meleg szívvel fogadják az arra járó vándorokat.
A Happy Life Beach Resort egy családbarát szálloda, mely kellemes berendezésű kényelmes szobákkal, több medencével, gyerekszektorral, búvárközponttal, 100m hosszú mólóval, ízletes ételekkel várja a pihenni vágyó vendégeket!


Fekvése: A szálloda közvetlenül a tengerparton fekszik, Marsa Alam központjától kb. 37 km-re, Hurghadától kb. 240 km-re.

Szobák: A hotel összesen 300 szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, minibárral és bérelhető széffel felszerelt. A fürdőszobákban hajszárító található. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások: Éttermek, bárok, medencék, spa és wellness szolgáltatások (jakuzzi, gőzfürdő, szauna), fitneszterem, strandröplabda, darts, asztalitenisz, boccia, vízilabda, vízi aerobic, aerobic, röplabda, búvárközpont, internet és WiFi csatlakozási lehetőség (térítés ellenében), orvosi ügyelet, animációs és szórakoztató programok, gyermekmedence, gyermekklub, játszótér. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: All inclusive.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar nyelvű idegenvezetés,
- szerviz díj,
- vízumdíj.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak