Egyiptom, Hurghada: Pickalbatros Albatros Palace 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 203769
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása






Elhelyezketés
 A homokos tengerparton elterülő 72 000 m2 területű szállodakomplexumot közvetlen korallzátony veszi körül. Hurghada központja kb. 15 km-re, a repülőtér kb. 7 km-re található.A luxusszálló különlegessége a pazar építészeti sajátosságában rejlik. Egy főépületből és több melléképületből áll, melyek összesen 621 szobával rendelkeznek.
Lenyűgöző aprólékossággal megtervezett recepció, internet (térítés ellenében), üzletek, fodrászat, valamint 6 étterem (mediterrán, marokkói, német, mexikói, olasz és ázsiai) bárok, kávézók és egy keleti stílusú pub várja vendégeit. Hatalmas, lagúnarendszerű úszómedence komplexum (az egyik medence fűthető) biztosítja a kikapcsolódást. A fűthető gyerekmedence csúszdával és szökőkútakkal csalogatja a kicsiket. A napozóteraszon és a strandon a napágyak matraccal, a napernyők és a törülközők ingyenesen használhatóak. Transzfer minden nap a `Jungle Aqua Park”-ba (előzetes jelentkezéssel és térítés ellenében).
 



Sport
 A Beach Albatros-ban minigolf és teniszpálya használható (esti kivilágítás és teniszütők térítés ellenében). 2 csúszda felnőtteknek a szomszédos Beach Albatros szállodában. Strandröplabda, asztalitenisz, fitness terem, napközben és esténként animációs programok, hetente egyszer Fantasia Show. Térítés ellenében: vízisportok, internet, biliárd, szauna, masszázs és gőzfürdő. 



Ellátás
 Reggeli, ebéd és vacsora svédasztalos rendszerben, reggeli későn kelőknek, délutáni kávé és tea süteményekkel, helyi alkoholos és alkoholmentes italok a medence- és strandbárban 10 órától naplementéig, a többi bárban 24 óráig. Italok a disco-ban 24 óra után térítés ellenében.




Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak