Egyiptom, Hurghada: Jaz Aquamarine Resort & Aquapark 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 124476
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



TÖRZSUTASAINK KEDVENC SZÁLLODÁJA: JAZ (EX IBEROTEL) AQUAMARINE RESORT 5*, ALL INCLUISVE
A szálloda honlapja >> | A szállodáról készült videó megtekintése >>

Fekvése
A szálloda Hurghada déli részén található kb. 12 km-re Hurghada repülőterétől és kb. 17 km-re Hurghada városközpontjától, közvetlenül a homokos, sekély tengerparton. A tengerparton egy kb. 800 m-es korallpad húzódik, melynek szélén hirtelen mélyül a víz.

Vélemény: A szállodát gyermekbarát szolgáltatásai, sekély, homokos partja miatt kisgyermekes utasaink figyelmébe ajánljuk.

Utazásszervező véleménye: 5*

Olvassa el 2024-es összeállításunkat a legjobb egyiptomi szállodákról {ide kattintva}

Felszereltség
A korábban Iberotel Aquamarine néven működő szállodában központi éttermek, a`la carte éttermek (ázsiai, olasz, libanoni, hal - előfoglalás szükséges) bárok, (lobby, medence, tengerparti bár), diszkó várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedencék (ebből néhány a téli szezonban fűthető), aquapark. A napernyők, napágyak és strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen vehetők igénybe. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. A lobbyban wireless internetezési lehetőség térítésmentesen. Térítés ellenében: szobaszerviz, internetezési lehetőség, mosoda, szépségszalon, orvosi ügyelet, üzletek, shuttle szerviz Hurghada belvárosába.

Szobák
A szálloda 1283 szobával rendelkezik, melyek több épületben találhatók. A legtöbb szoba rendelkezik erkéllyel vagy terasszal. A standard szobák kb. 30 m2 alapterületűek, felszereltségük: központi légkondicionáló (meghatározott időszakokban), telefon, széf (térítésmentesen), minibár (térítés ellenében), wireless internetezési lehetőség (térítés ellenében). A fürdőszobában zuhanyzó, WC, hajszárító található. A standard szoba nem pótágyazható. A superior szobák felszereltsége azonos a standard szobákéval, alapterületük kb. 35 m2. A családi szobák alapterülete kb. 45 m2, két légteresek, az egyik szobában 2 kanapéágy, a másikban 1 franciaágy található, a szobák kertre nézőek. A deluxe családi szobák alapterülete kb. 50 m2, kétlégterűek, medencére nézők. A szobák felszereltsége megegyezik a standard szobákéval.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:00 és 24:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, késői reggeli, délutáni snack, tea, kávé, sütemény, éjjeli snack. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, a frissen facsart gyümölcslevek, valamint az a`la carte éttermek szolgáltatásai, fogyasztás éjfél után a diszkó bárban térítés ellenében lehetséges.

Sport
A szálloda térítésmentes sport és animációs szolgáltatásai: asztalitenisz, fi tneszterem, teniszpályák, aquapark, strandröplabda, boccia, darts, animációs programok és esti show műsorok. Egyes szolgáltatásokhoz előzetes foglalás szükséges, illetve térítés ellenében vehetők igénybe: teniszpálya világítás, búvárközpont, vízi sportok a tengerparton.

Wellness
A szállodában a vendégek rendelkezésére állnak különböző wellness szolgáltatások: spa központ, törökfürdő, szauna, szépségszalon.

Gyermeknek
A kicsiket a téli szezonban fűthető gyerekmedencék, miniklub, játszótér, gyermekmenü, gyermek animációk és minidiszkó várja.

+ 1 TIPP: 9 fűtött medencéjével egész évben kitűnő választás ez a Hotel. 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak