Ciprus, Kyrenia: Lord`s Palace 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 216718
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Kyrenia

Szállás / program részletes leírása



1. nap: Budapest-Larnaka

Elutazás Ciprusra menetrendszerint közlekedő repülőjárattal. Az érkezést követően transzfer (ha a szerződés tartalmazza) a választott szállodába.

2-7. nap: Észak-Ciprus

Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra.

8. nap: Larnaka-Budapest

Transzfer (ha a szerződés tartalmazza) a repülőtérre majd elutazás Budapestre menetrendszerinti repülőjárattal.

Tervezett menetrend:

Budapest 06:05 Larnaca 09:55

Larcana 10:40 Budapest 12:45 (forrás: wizzair.com 2018.11.13)

A légitársaság a menetrend változás jogát fenntarja!

Általános információk: utazás Budapest /Debrecen- Larnaca útvonalon közlekedő repülőjáratokon a Budavár Tours által bérelt helyeken. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk: telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre (létszámfüggő).

A részvételi díjon felül fizetendő: repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíjak (üzemanyag „YQ”, légszennyezési „ETS” és utasbiztonsági „ATSC”), transzfer (különböző díjszabás), sztornóbiztosítás és a foglalási díj.

Az aktuális díjak felől érdeklődjön irodánkban.

A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó.

A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

Igény szerint foglalható:

betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban.

Budapesti repülőtéri parkolás (különböző díjszabásban).

Csomagszállítás: Utazási szezononként és légitársaságonként eltérő. Az aktuális (konkrét időponthoz, programtípushoz vagy szálláshoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről érdeklődjön irodánknál.

Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja mindösszesen 20 000 Ft/fő (repülőn külön ülőhely nélkül, illeték, transzfer díjmentesen, bébiágy lekéréssel).

Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Minimális utaslétszám: 80 fő

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch box-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kinttartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak. Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.

Wizzair fix ülőhely - Kényelmi szolgáltatás (feláras)

A sorban állás, a beszállás és a helykeresés mindig is az utazás egyik legstresszesebb része volt a Wizzair repülőjáratain. Ezt számos ügyfél-elégedettségi felmérésben kiemelték a kitöltők. Hallgatunk utasainkra, és a Wizzair járatokon mostantól Mi is alkalmazzuk a garantált ülőhely választásának a lehetőségét (ablak vagy folyosó illetve útitárs mellett).

Válasszon ülőhelyet!

Mi történik, ha nem foglal ülőhelyet?

Ülőhelye biztosítva van abban az esetben is ha ezzel a szolgáltatással nem kíván élni.

Ha most nem foglal, a rendszer véletlenszerű ülőhelyet ad Önnek. A kiosztott ülőhelyről a beszállókártyán értesülhet. Ezután a hely már nem módosítható. Ha még maradtak szabad ülőhelyek, az utasfelvétel során még foglalhat, de nagy valószínűséggel ekkor jóval kevesebb hely közül választhat.

Fix ülőhely foglalás a szabad kapacitás figyelembevételével, legkésőbb 14 nappal indulás előtt.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: Ciprus északi, a törökök által lakott részén, Kyrenia történelmi városközpontjának közelében (kb. 1.0 km), a kikötőtől és a tengerparttól 150 méter távolságnyira épült, privát homokos stranddal rendelkező közelmúltban teljesen felújított, kettőszázötven szobás elegáns szálloda. A szállodához tartozó tengerparti Bella Marin, a város egyik legkedveltebb esti szórakozóhelyszíne, elegáns éttermekkel, bárokkal és üzletekkel.

Szobák: minden szoba egy hálószobás (~27m2) szépen berendezett, fürdőszobával (köntös és szobapapucs), légkondicionálóval, hajszárítóval, tv-vel, telefonnal, vízforralóval (tea és kávékészítési lehetőség) és szobaszéffel felszerelt. A szobákhoz kis franciaerkély tartozik utcai vagy tengerre néző kilátással. Térítés ellenében: minibár és prémium Tv csatornák.

Szolgáltatások: recepció, lift, több étterem és több bár (medencéknél, tengerparton, tetőtéren), lobbybár, pénzváltó, szobaszerviz, ékszerbolt, fodrászszalon, ruhatisztítás, ajándékbolt, strandtörülköző szerviz, internetezési lehetőség (ingyenes Wi-Fi), parkoló.

Sport és szórakozás: tetőtéren élménymedence panoráma kilátással, kertben nagyméretű medencék, gyermekmedence, napozóterasz, napernyők és nyugágyak ingyenesen vehetőek igénybe a medencéknél és a privát strandon is, kis öbölben homokos helyenként aprókavicsos strand, játszótér, gyerek klub (5-12 éves korig) és jól felszerelt edzőterem. Térítés ellenében: Spa, szauna, masszázs, gőzfürdő, törökfürdő, tenisz, kaszinó.

Étkezés: all inclusive ellátás, benne: svédasztalos reggeli (07:00-10:30), svédasztalos ebéd (12:30-14:30) és svédasztalos vacsora (19:00-21:30), korlátlan és térítésmentes italfogyasztás az étkezések alatt a központi étteremben illetve a kijelölt bárnál (08:00-24:00) és a főszezonban napközben (10:00-18:00 között) a strandon található bárban is. Az italválaszték a szálloda által meghatározott helyi alkoholos és alkoholmentes italokra, teára, gépi kávéra szól, azonban a prémium márkás és a palackozott italok, a frissen facsart narancslé és a főzött kávé fogyasztása térítés ellenében. A megjelölt időpontokon kívül illetve a szálloda további bárjaiban és éttermeiben a fogyasztásért fizetni kell.

Gyermekkedvezmény: egy vagy két felnőtt és egy vagy két gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon az árlista szerint.

(181212)



Szobák:

Szolgáltatások: üzletek,pénzváltó,parkoló,medencebár,recepció,fodrászat,tengerparti bár,étterem,lobby bár,lift,szobaszerviz,internetezési lehetőség,bár

Sport és szórakozás: kaszinó,nyugágyak és napernyők,gyermekmedence,medence,gyermekjátszótér,törölközőszerviz,szauna,masszázs,törökfürdő,gőzfürdő,napozóterasz,teniszpálya,miniklub,fitness terem,spa részleg

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak