Bulgária, Napospart: Riva 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 208493
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Bulgária
Város: Napospart

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A 2015-ben teljesen felújított hotel a tengerparttól csupán 150 méterre, míg a központtól 1,5 km távolságra helyezkedik el.

Szolgáltatások
A hotel 3, 4-5 emeletes épületből áll és összesen 4 lifttel rendelkezik. Recepcióval, teraszos étteremmel, ingyenes WIFI-vel a lobbyban, 3 medencével (melyek közül az egyik sós vízű), a medencék körül ingyenes napernyőkkel és nyugágyakkal, animációs programokkal várja vendégeit. Térítés ellenében mosoda, széfek, fodrászat és orvosi ellátás is igénybe vehető. A gyermekek szórakozásáról animáció, játszótér, miniklub, csúszda (kis méretű, 7 éves korig) gondoskodik.

Elhelyezés
2 ágyas pótágyazható szobákban. A szobák egyénileg szabályozható légkondicionálóval, műholdas LCD tévével, telefonnal, kisméretű hűtővel és balkonnal rendelkeznek. Hajszárító a recepción kérhető letét ellenében. Térítés ellenében WIFI és babaágy kérhető.

Ellátás
All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, vegetáriánus és gyermekmenü ebédnél és vacsoránál, hideg és meleg snack ételek, pizza a snack bárban 11:00-17:00 között, fagylalt a délutáni órákban. Helyi alkoholos italok fogyasztása 11:00 és 22:30 között. Helyi alkoholmentes italok (üdítők, kávé, tea) fogyasztása 07:30 és 22:30 között.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- All inclusive,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak