Bulgária, Napospart: Viand Hotel 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 196216
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Bulgária
Város: Napospart

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Kitűnő elhelyezkedésű szálloda, közvetlenül Napospart aranyhomokos tengerpartjánál, a település központjában. Közelében éttermek, vásárlási és szórakozási lehetőségek találhatóak.

Szolgáltatások
A 2009-ben épült 5 emeletes épület 2 lifttel rendelkezik. A kikapcsolódásról kültéri medence, napernyők és napágyak (a medence körül), ingyenes WIFI a szobákban és a lobbyban, animáció (hetente 6 alkalommal), szabadtéri fitnesz, darts és vízi aerobik gondoskodnak. A gyermekek részére játszóteret, animációs programokat és a medencében elkerített sekély vízű részt biztosít a hotel. Térítés ellenében teniszpálya, minigolf, masszázs, parkoló (korlátozott számban) és mosoda vehető igénybe.

Elhelyezés
2 ágyas pótágyazható szobákban, amelyekben egyénileg szabályozható légkondicionáló, műholdas tévé, széf (térítés ellenében), ingyenes WIFI, minibár (térítés ellenében), telefon, hajszárító és erkély szolgálja a vendégek kényelmét. A pótágy kihúzható fotelágy vagy szófa.

Ellátás
All inclusive Premium. (Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok, bizonyos import italok, kávé, tea fogyasztása 10:00 és 23:00 között. Délutáni snackek, sütemények, pizza (14:00 és 17:30 között), fagylalt (07:30-21:00 között).



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- All inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 881 utazás 351 434 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak