TIPP! Bulgária, Napospart: Hotel Aquamarine 4*, all inclusive (repülővel)

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 140801
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Bulgária
Város: Napospart

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Az 5 szintes, 105 szobás szálloda Napospart déli, nyugodtabb részén helyezkedik el. A szállodától 250 m-re található a homokos strand, valamint a természetvédelmi övezetbe tartozó homokdűnék. Éttermek, bárok és üzletek kb. 400 m távolságra, a központ kb. 1 km-re elérhető.

Szolgáltatások
A 2004-ben épült szálloda 2019-ben felújításon esett át. A hotelben recepció, kültéri medence napernyőkkel és napozóágyakkal, valamint fitneszterem áll az itt üdülők rendelkezésére. A vendégek ellátásáról 1 főétterem, valamint lobby bár és medence bár gondoskodnak. Gyermekek részére animáció és játszótér található a szállodában, valamint elkerített rész a medencében. Térítés ellenében: széf a recepción, WIFI kapcsolat a közösségi terekben, biliárd és elektronikus játékok, strandtörölköző (a recepción kérhető, letét ellenében).

Elhelyezés
2 ágyas standard (kb. 25 nm), pótágyazható, légkondicionált szobákban, amelyekben SAT-tévé, telefon, minibár (térítés ellenében), fürdőszoba hajszárítóval, erkély található. Babaágy térítés ellenében kérhető. A pótágy kinyitható fotelágy.

Ellátás
All Inclusive. (Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, 16:00-17:00 között snackek, pizza, fagylalt és gyümölcs, 10:00-23:00 között kávé, tea, üdítők, víz, helyi sör, koktélok és alkoholos italok a lobby bárban, illetve 18:00-ig a medence bárban.)



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- All inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak