Bulgária, Napospart: Hotel Iberostar Sunny Beach Resort 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 125810
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Bulgária
Város: Napospart

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A modern, magas színvonalú hotel a Burgaszi Nemzetközi Repülőtértől kb. 25 km-re terül el, mindössze kb. 80 méterre a széles, lassan mélyülő, finomhomokos tengerparttól. A szálloda Napospart központjától 200 méterre fekszik, így az egy rövid sétával könnyedén elérhető.

Szolgáltatások
A modern szállodakomplexum 3 épületből áll, melyekben 1100 szoba található, és több lift is üzemel. 3 fő étterem, snack bár, lobby bár, kávézó és sörkert (csak főszezonban) gondoskodnak a vendégek ellátásáról. 3 úszómedence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 3 gyermekmedence, gyermekcsúszdák, nappali és esti animációs programok, miniklub (4-12 éves korig), mászófal, asztalitenisz, aerobic, fitneszterem, boccia, minigolf, strandröplabda, darts, valamint a szobákban és a közös helyiségekben WIFI internetkapcsolat is ingyenesen igénybe vehetők. A Spa központ szolgáltatásai, különféle masszázsok, szauna, fodrászat, mosoda, parkolás, biliárd, léghoki, asztalifoci, mini bowling, szépségszalon és strandtörölközők (depozit fizetendő) helyszíni térítés ellenében használhatók.

Elhelyezés
Kétágyas, parkra, vagy medencére néző, pótágyazható szobákban, melyek mindegyike hajszárítóval, telefonnal, légkondicionálóval, műholdas LCD tv-vel, minibárral (térítés ellenében), bérelhető széffel (kb.10 lv/nap), ingyenes WIFI kapcsolattal és erkéllyel felszerelt. A családi szobák 2 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkeznek, a standard szobákhoz hasonlóan berendezettek, maximum 5 felnőtt vagy 2 felnőtt + 3 gyermek helyezhető el bennük.

Ellátás
All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései kontinentális reggeli, délutáni snack ételek, délutáni kávé/tea/sütemény, bizonyos helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása 10:00-24:00 között. Térítés ellenében: egyéb étel és italfogyasztás, import és palackozott italok, borok és koktélok, sütemények a kávézóban.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- All inclusive,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak