Egyiptom, Hurghada: Red Sea Grand Resort 4*+, non-stop all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 151168
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



Top előnyök a RED SEA HOTEL-ekben:
-  Amennyiben a menetrend lehetővé teszi ingyenesen biztosítjuk az korai becsekkolást az érkezés napján és késői kijelentkezést a hazautazás napján, akár az esti órákban
-  Modern Maxi-Gyerekklub és Baby-Service német nyelvű animátorokkal
-  Ingyenes WIFI az összes RED SEA HOTEL lobby részében
- közvetlen transzfer a hurghadai reptérről a szállodáig, kb. 15 perc
- strandtörölközők, napágyak, szivacsok, napernyők használata díjmentes
-  MAHARA törzsutasprogram
-  Kiváló ár/érték arány
-  Magas vendégelégedettség

RED SEA GRAND RESORT 5*, non-stop all inclusive
A szálloda honlapja >>

A szálloda saját besorolása: 5*
Irodánk véleménye alapján: 4*+

Elhelyezketés: A mór stílusú szálloda 828 szobával rendelkezik és a szállodalánc másik tagjával, a szomszédos Grand Mall-lal és a Grand Hotel által határolt. A Grand Mall-ban számos étterem, kávéház, üzlet és szórakozási lehetőség várja az ide látogató vendégeket. A Grand Hotel kb. 250 méterre lévő strandja a Grand Resort vendégei számára is használható. Hurghada központja körülbelül 10 km-re található, könnyen megközelíthető a díjmentes busztranszferrel. Az ízlésesen kialakított lobbyban recepció és éjjel-nappal nyitva tartó lobby bár áll a vendégek rendelkezésére.A létesítmény 3 fő étteremmel, 5 á la carte étteremmel, és számos bárral rendelkezik. A stílusos édesvízi medencénél 2 Snack Bar, 1 medence-étterem, valamint az élőzenés PERGOLA várja a vendégeket. A GRAND RESORT-ban konferenciaterem is található.

Víziparkja: 3 nagy édesvízi medencéből és 2 gyerekmedencéből áll, amiből télen az egyik felnőtt és  az egyik gyerekmedence fűthető.

Sport: Nemzetközi animációs program, vízijátékok, asztalitenisz, masszázs és biliárd (térítés ellenében), valamint naponta sorra kerülő folklór programok várják a változatos időtöltést kedvelőket. A GRAND HOTEL-ben (térítés ellenében) szauna, jacuzzi, biliárd, fitness központ, 2 teniszpálya (este kivilágítva) és számos strandjáték vehető igénybe. A búvárközpontba a transzfer ingyenes.

Búvárkodási lehetőségek: Fedezze fel Egyiptom csodálatos víz alatti világát! Kérje tesreszabott ajánlatunkat!

Ellátás: A Grand Resort all inclusive ellátást kínál, melynek keretében minden étkezés büférendszerben történik a főéttermekben. Napközben különféle snackek, sütemények, kávé és tea fogyasztható a medence bárban. Az all inclusive ellátás során 24 órában fogyaszthatóak a helyi nem alkoholos italok. A helyi alkoholos italok 10 órától 24 óráig díjmentesek, ezután térítés ellenében vásárolhatóak. Az all inclusive karszalag viselése kötelező.

A szállodáról készült videó megtekintése >>

+ 1 ajánlatunk: 
- családoknak kiemelten ajánljuk ezt a szállodát: Red Sea Sunwing Family Start 5* (2012-ben nyílt meg, igazi 5*-os színvonal)
- igényeseknek ajánljuk: Red Sea Makadi Spa Hotel 5*+, all incl. (2013-ban megnyílt, elegáns suite-okkal rendelkező újszerű szálloda, télen fűtött medencével)



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak