Ciprus, Ayia Napa: Hotel Panthea Holiday Village 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234094
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Ayia Napa

Szállás / program részletes leírása



Larnaca repülőterétől nagyjából 1 órás transzfertávolságra helyezkedik el Ayia Napa egyik legszebb strandszakasza közelében. A szállodától 5 perces sétával könnyedén megközelíthető a homokos tengerpart. Ayia Napa hangulatos sétánya számos bárral, étteremmel, szuvenír és egyéb bolttal tarkított, így a szállodában eltöltött pihenés után bármikor alkalom nyílik egy városi bevásárlással egybe kötött sétára.

Fekvése

A 281 szobával rendelkező szálloda Larnaca repülőterétől nagyjából 1 órás transzfertávolságra helyezkedik el Ayia Napa egyik legszebb strandszakasza közelében. A szállodától 5 perces sétával könnyedén megközelíthető a homokos tengerpart, ahol a napágyak és napernyők térítés ellenében vehetők igénybe, Ayia Napa hangulatos sétánya számos bárral, étteremmel, szuvenír és egyéb bolttal tarkított, így a szállodában eltöltött pihenés után bármikor alkalom nyílik egy városi bevásárlással egybe kötött sétára.

Szobák

STANDARD:a szobák mindegyike légkondicionált, erkéllyel vagy terasszal kialakított, valamint ingyenes wifivel felszerelt. Továbbá hűtővel, kávé/teafőzővel, széffel (térítés ellenében), TV-vel, telefonnal, fürdőszobával, hajszárítóval rendelkezik. Maximum 1 fő részére pótággyal bővíthetőek.

CSALÁDI: a családi szobák tágasabbak, hálószobával és tolóajtóval elválasztható nappalival (kihúzható kanapé) rendelkeznek. Valamennyi szobalégkondicionált, szárazföldi vagy oldalról tengerre néző kilátással rendelkező erkéllyel kialakítottak.Továbbáingyenes wifivel, hűtővel, kávé/teafőzővel, széffel (térítés ellenében), TV-vel, telefonnal, fürdőszobával, hajszárítóval felszereltek. Maximum 4 fő részére foglalhatóak.

Ellátás

All inclusive ellátás, (reggeli, ebéd, és vacsora, snack ételek és szendvicsek, fagylalt (meghatározott időszakban) korlátlan italfogyasztás - meghatározott időszakban-kivéve palackos italok és import alkoholos italok. Bővebb információ a helyszínen megérkezéskor).

Szolgáltatások

Az üdülőfalu adottságainak köszönhetően számos szolgáltatást nyújt vendégeinek, többek között teniszpálya, gyermekek részére játszószoba, mini shop, ingyenes wifi a közösségi terekben, kültéri medence, napágyak és napernyők (a medencénél térítésmentesen használhatók) wellness részleg masszázzsal és szaunával, belső medencével, fitneszteremmel várja a vendégeket, továbbá szezonálisan a kültéri medencénél aquapark is használható. Panthea Waterparkban 1 hárompályás csúszda, 2 gyors csúszda, 1 inga csúszda, 2 csőcsúszda, 1 hagyma csúszda, gyermekvízi világ (építmény) csúszdákkal, továbbá hullámmedence gondoskodik kicsik és nagyok szórakoztatásáról egyaránt.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet a Wizzair menetrend szerint közlekedő közvetlen repülőjárataira Budapest/Debrecen - Larnaca - Budapest/Debrecen útvonalon, szállást a választott turnusra a megadott ellátással, valamint személyenként 1 db garantáltan fedélzetre felvihető kézipoggyászt (maximális mérete 40x30x20 cm, el kell férnie a szemben lévő ülés alatt) és szobánként 1 db feladott poggyászt (max. 20 kg), illetve magyar nyelvű asszisztenciát. A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, a helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása esetén a részvételi díj változhat! A repülőjegy a jegykiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások (reptéri illeték, fix ülőhely, elsőbbségi beszállás, extra poggyász) nem visszatéríthetők.



Külön fizetendő:

A repülőtéri illetéket, az útlemondási biztosítást (1,4%), a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, az idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő), a transzfer díjat (repülőtér - szálloda - repülőtér között). Fedélzeti ellátás térítés ellenében vehető igénybe!

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK AZ UTAZÁSSAL KAPCSOLATBAN:
Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a légitársaság szabályzatának értelmében a repülőúton a fixen egymás mellett történő utazás csak a fix ülőhely felár megfizetése mellett lehetséges! Felár megfizetése nélkül a légitársaság véletlenszerű ültetési rendszere miatt, az egy foglaláson belül szereplő utazók ülőhelye nem szól garantáltan egymás mellé. A légitársaság által megszabott fix ülőhely szolgáltatás aktuális díjáról igény esetén a foglalás során irodánk ad tájékoztatást. Fix ülőhely foglalás a szabad helyek függvényében, legkésőbb indulás előtt 48 órával, illetve 2 munkanappal lehetséges!

A fix ülőhely szolgáltatás megvásárlásával az online check in elvégzésére, ezáltal a beszállókártyák kiállítására a légitársaság rendszerében korábban lehetőség nyílik - normál esetben ez a gép indulást megelőző 48 órán belül lehetséges - , így ezen szolgáltatás kifizetésével Utasaink elutazás előtt kézhez tudják venni a hazaúti beszállókártyáikat is.

A kézipoggyász abban az esetben vihető fel garantáltan a fedélzetre, ha felár ellenében kérnek elsőbbségi beszállást; vagy ha a kézipoggyász nem haladja meg a 40x30x20 cm méretet. Minden más esetben, a reptérre érkezéskor a check in pultnál a kézipoggyászt kötelezően, díjmentesen fel kell adni. Az árkalkulációban feltüntetett elsőbbségi beszállás felára kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben az a többi szolgáltatással egy időben megrendelésre kerül. Utólagos megrendelés esetén a szolgáltatás díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik! Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén az 55x40x23 cm méretű kézipoggyászon kívül további 1 darab 40x30x20 cm méretű kis kézi táska is vihető személyenként. (ami a kézipoggyásszal együtt garantáltan felvihető a fedélzetre.)

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak