Bulgária, Napospart: Hotel Trakia Plaza & Apartman 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 226470
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Bulgária
Város: Napospart

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Napospart központjától 500 m-re, a strandtól pedig kb. 250 m-re fekvő, minden igényt kielégítő komplexum. Az apartmanok a hotel melletti épületben kaptak helyet. A szálloda mindent megad, ami a nyaraláshoz szükséges: házon belül aktív animációs programok, a tengerparton vízi sportok széles választéka várja a vendégeket.

Szolgáltatások
A 9-szintes szálloda- és a 7-szintes apartmanépületben lift üzemel. A komplexumban étterem, lobby bár és medence bár gondoskodik az ellátásról. A közös helységekben ingyenes WIFI kapcsolat elérhető. Kültéri medence napernyőkkel és napozóágyakkal (a szomszédos Trakia Hotellel közösen), gyermekmedence rész, gyermekcsúszdák, asztalitenisz, darts, sakk, boccia, nyújtás, aerobik, vízi torna, zumba és vízilabda, illetve a medencénél jakuzzi ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. A gyermekek szórakoztatásáról játszótér, miniklub (4-12 éves korig) és minidiszkó gondoskodnak, míg a felnőtteket esti előadás várja (heti 6 alkalommal). Térítés ellenében üzlet, internetsarok, orvosi ellátás, pénzváltás, parkolás, különféle masszázsok és a recepción széfek is igénybe vehetők.

Elhelyezés
2 ágyas, pótágyazható standard szobákban, melyek mindegyike központilag szabályozott légkondicionálóval, műholdas tévével, telefonnal, zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval, mini hűtőszekrénnyel és erkéllyel felszerelt. A pótágy kinyitható dívány, vagy fotelágy, melyeken 2 gyermek is elhelyezhető. 1 hálószobás apartman: 1 hálószoba franciaággyal, nappali kinyitható ággyal. 2 hálószobás apartman: 2 hálószoba - egyikben franciaágy, másikban 2 egyágyas ágy - és nappali kinyitható ággyal. Mindkét apartmanban 1 pótágy igényelhető, felár ellenében. Az apartmanok felszereltsége megegyezik a standard szobák felszereltségével, de a nappaliban felszerelt konyhasarok található.

Ellátás
All Inclusive (Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, délutáni kávé/tea/sütemények (15:00-17:00 között a lobby bárban), napközben snackek, fagylalt és gyümölcsök a snack bárban (11:30-17:00 között), bizonyos helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása 10:00-23:00 között. Térítés ellenében: egyéb étel és italfogyasztás, import és palackozott italok.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 498 utazás 331 879 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak