Egyiptom, Hurghada: The Grand Hotel 4*, all inclusive, bécsi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 192495
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



A hotel egy lenyűgöző, meseszép parkkal, saját stranddal és sétánnyal rendelkezik. A nyugalomra vágyók és a szeniorok körében kedvelt szállodában minden pillanat a felhőtlen kikapcsolódásról szól. Hurghada központja kb. 10 km-re található és könnyen megközelíthető a naponta díjmentesen igénybe vehető busztranszferrel. A Grand Mall a szálloda közvetlen szomszédságában található, ahol további üzletek, bárok várják a vendégeket. A parkszerűen kialakított szálloda 549 szobája a főépületben és az egy-két-három emeletes melléképületekben található. A főépület impozáns lobbyjában alakították ki a recepciót, továbbá 3 büfé jellegű étterem, valamint ajándékbolt, edzőterem, bár zongorával, és lobby bár szolgálja a pihenni vágyó vendégek kényelmét. A szálloda saját strandján a vízicsúszda (jelenleg renoválás miatt le van zárva) mellett egy Aquacenter is működik, ahol tetszés szerint búvároktatás (Euro Divers), vagy egyéb sportolási lehetőségek, mint pl. szörfözés vehető igénybe. Ezeken kívül további különböző medence- és strandbárok várják látogatóikat. Mosodai szolgáltatás elérhető (térítés ellenében). A szomszédos GRAND MALL-ban internet kávézó és biliárd, valamint kis üzletek, virágüzlet, gyógyszertár, fodrász szalon, több étterem és bár gondoskodik a szabadidő lehető legjobb eltöltéséről. A medencéknél és a strandon a napágyak, napernyők és matracok térítésmentesen vehetőek igénybe. A strandtörülközőket strandtáskában már előre bekészítik a szobákba.















ASTANDARDszobák (kb. 19 m²) fürdőszobával, WC-vel, légkondícionálóval (szezonális), telefonnal, széffel, műholdas TV-vel, mini hűtőszekrénnyel, hajszárítóval, balkonnal vagy terasszal rendelkeznek, és kertre nézőek.



ASUPERIORszobák (kb. 31 m²) felszereltsége ugyanaz, mint a STANDARD szobáké, de tágasabbak, komfortosabbak és egy részük tengerre néző.











Asztalitenisz, napközben a medencénél és a strandon animációs programok, este pedig előadások szórakoztatják a vendégeket. Térítés ellenében: edzőterem, tenisz, szauna, jacuzzi, masszázs és strandprogramok (ejtőernyős repülés, Aqua Center, búvárkodás, kite szörf, helyi szolgáltatóktól) vehetőek igénybe, búváriskola – Euro Divers – a hotelben.











Búvárkodási lehetőségek

Fedezze fel Egyiptom csodálatos víz alatti világát!



Tovább az ajánlatokhoz







ETI Maxi-GYEREKKLUB & ETIBaby Service

Szeretnénk, ha a 4–12 éves gyermekek is kiválóan éreznék magukat nyaralásuk minden percében, ezért változatos programokat szervezünk számukra a hét 6 napján, német nyelven beszélő gyerek animátoraink közreműködésével. Az ETI Maxi Tini Klub pedig a nyári szünet ideje alatt működik és elsősorban a 12-16 éves gyermekeket várja.



ETI Baby Service...a legkisebb vendégeknek – minden RED SEA HOTELS-ben, ahol ETI Maxi Gyerekklub van.



Segítünk beszerezni a fontos eszközöket, melyek kaució (kb. 10-20 €) ellenében kölcsönözhetőek:szúnyogháló,(cumis) üvegmelegítő,vízforraló,pelenkázó ágy,babakocsi,strand és vízi játékok,bili, WC ülőke.

Kérjük, ez irányú kérését időben jelezze felénk.





Az all inclusive ellátás során reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben a szálloda főéttermében, délután snack és sütemény fogyasztás. 24 órában fogyaszthatóak a helyi nem alkoholos italok (a strand - és medence bárban 10-17 óráig), a helyi alkoholos italok, valamint kávé- és tea 10-24 óráig. További éttermek a Grand Mall-ban szintén rendelkezésre állnak térítés ellenében (asztalfoglalással, italfogyasztással). All inclusive karszalag viselése kötelező.











Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak