Törökország, Alanya: Mc Mahberi Beach Hotel 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 187251
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A 2013-ben felújított szálloda Alanya városától 10 km-re, Antalya repülőterétől 110 km-re, Antalya városától 118 km-re található, 150 méter hosszú, aprókavicsos-homokos tengerparton fekszik.

ELHELYEZÉS

A szálloda 320 szobával rendelkezik, ezek mindegyike zuhanyzó/WC-vel, hajszárítóval, légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, mini hűtővel, széffel (térítés ellenében) felszerelt és erkélyes. A Family szobák egy légterűek, franciaággyal és kihúzható pótágyakkal felszereltek, és egy fürdőbával rendelkeznek.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, mely tartalmazza a reggelit (07:00-10:00), ebédet (12:30-14:00), vacsorát (19:00-21:00), a helyi alkoholos és alkoholmentes italokat. Napközben tea, kávé, sütemények, gözleme, fagylalt és snackek fogyasztása a megadott időben és a szálloda számos kijelölt bárjában. Térítés ellenében török kávé, vízipipa. A fő éttermen kívül három a`la carte étterem és négy bár szolgálja a vendégek kényelmét.

Térítés ellenében frissen facsart gyümölcslé.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Aquapark, három kültéri medence, egy csúszdás medence, két gyermekmedence és egy beltéri medence áll a vendégek rendelkezésére. Wellness központ: török fürdő, szauna, fitnesz központ, térítés ellenében: masszázs, jakuzzi, szépségszalon szolgáltatásai. Animációs programok, show műsorok, török estek, kareoke. Sportolási lehetőség: asztalitenisz, teniszpálya (felszerelés és világítás térítés ellenében), strandröplabda, kosárlabda, mini foci, aerobic, darts, vízilabda, teniszpálya. Térítés ellenében billiárd és bowling. Gyermekeknek mini klub (4-12 éves korig), mini diszkó, játszótér.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Ingyenes WIFI a közös helyiségekben. A strandtörölközők és a napernyők a medence mellett és a tengerparton ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. Strandtörölköző letét ellenében ingyenesen áll a vendégek rendelkezésére, a csere térítés ellenében történik. Térítés ellenében fodrászat, orvos, telefon, fax, szobaszerviz, autókölcsönzés áll a vendégek rendelkezésére, gyermekeknek etetőszék.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak