Ciprus, Larnaca: Princess Beach Hotel 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 134896
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Larnaca

Szállás / program részletes leírása



Program

1. nap: Budapest-Larnaca
Indulás Ciprusra menetrendszerinti repülőgéppel. Érkezés. Transzfer a választott szállodába.


2-7. nap: Ciprus
Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra. Szállás Cipruson (vacsora, ha a program tartalmazza).


8. nap: Larnaca-Budapest
Elutazás Budapestre repülőgéppel, érkezés Budapestre.



Általános információk: utazás Budapest- Larnaca és Larnaca-Budapest útvonalon közlekedő repülőjáratokon, az Irodánk által bérelt helyeken. A repülőút alatt fedélzeti ellátás térítés ellenében. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre).

A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.


Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap.

Csomagszállítás a block seat járatokon (ártáblákban feltüntetett dátumok) Minden utasunk (2-99 éves kor között)számára a következő poggyász szállítását biztosítjuk: - Egy darab kézipoggyász, mely nem nagyobb, mint 55x40x23cm, - Egy darab feladott poggyász, melyek súlya nem lehet több, mint 20kg - Olyan árucikkek, amelyeket a repülőtéri ajándékboltban a biztonsági ellenőrzést követően vásárolt.

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja mindösszesen 20 000 Ft/fő (repülőn külön ülőhely nélkül, illeték, transzfer díjmentesen, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda kalkulációja tartalmazza.

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch box-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kinttartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak. Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.


Wizzair fix ülőhely - Kényelmi szolgáltatás (feláras)

A sorban állás, a beszállás és a helykeresés mindig is az utazás egyik legstresszesebb része volt a Wizzair repülőjáratain. Ezt számos ügyfél-elégedettségi felmérésben kiemelték a kitöltők. Hallgatunk utasainkra, és a Wizzair járatokon mostantól Mi is alkalmazzuk a garantált ülőhely választásának a lehetőségét (ablak vagy folyosó illetve útitárs mellett). Válasszon ülőhelyet! Felár ellenében igényelhető kiegészítő szolgáltatás: Fix ülőhely foglalás: 3000 Ft/fő. (oda-vissza) Ablak melletti szék foglalása: 4000 Ft/fő (oda-vissza) Mi történik, ha nem foglal ülőhelyet? Ülőhelye biztosítva van abban az esetben is ha ezzel a szolgáltatással nem kíván élni. Ha most nem foglal, a rendszer véletlenszerű ülőhelyet ad Önnek. A kiosztott ülőhelyről a beszállókártyán értesülhet. Ezután a hely már nem módosítható. Ha még maradtak szabad ülőhelyek, az utasfelvétel során még foglalhat, de nagy valószínűséggel ekkor jóval kevesebb hely közül választhat. Fix ülőhely foglalás a szabad kapacitás figyelembevételével, legkésőbb 14 nappal indulás előtt.Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Fekvése: Fekvése: közelmúltban felújított százharmincnyolc szobás mediterrán stílusú, főépülettel és bungalósorral rendelkező, színvonalas, többszörös díjnyertes szálloda, Larnaca üdülőövezetében, az Oroklini Beach-en, közvetlenül a lassan mélyülő aprókavicsos tengerparton található. Larnaca városközpontja hét kilométer, ahová taxival vagy tömegközlekedéssel is el lehet jutni (hétköznapokon, buszmegálló a szálloda közelében).


Szobák: minden szoba (2-3 fős) fürdőszobás, légkondicionálóval (hűtés/fűtés), hajszárítóval, tv-vel, telefonnal, tea és kávéfőzővel felszerelt. Széf, minibár és vasaló térítés ellenében. A szobákhoz erkély tartozik szárazföldi vagy tengerre néző (feláras) kilátással. A családi szobák (max. 4 fős) melyek kialakításában és felszereltségben megegyeznek a standard szállodai szobákkal, a medence körül találhatóak, tágasabbak és kertre és oldal tengerre néző kilátással rendelkeznek.


Szolgáltatások: recepció, lift, étterem, bár, huszonnégy órás portaszolgálat, internetsarok és Wi-Fi (térítés ellenében ~ 8 euró/nap), ajándéküzlet, parkoló, kerékpárkölcsönzés, rendezvényszervezés (pl. esküvő).


Sport és szórakozás: nagyméretű medence és gyermekmedence (szezonális használhatóság), napozóterasz nyugágyakkal és napernyőkkel, gőzfürdő, edzőterem, játszótér. Térítés ellenében: pezsgőfürdő, szauna, masszázs, teniszpályák. A szálloda egyes szolgáltatásai térítés ellenében vehetők igénybe,


Étkezés: büféreggeli (szalonna, főtt tojás, rántotta, omlett, virsli, kolbász, sajtok, felvágottak, péksütemények, zöldségek, tea, kávé, lekvár, müzli) felár ellenében 1.félpanzió büfé vacsorával vagy 2. all inclusive ellátás, benne: svédasztalos reggeli (szalonna, főtt tojás, rántotta, omlett, virsli, kolbász, sajtok, felvágottak, péksütemények, zöldségek, tea, kávé, lekvár, müzli), ebéd és vacsora, korlátlan italfogyasztás 10–23 óra között (kivéve nemzetközi márkájú alkoholos italok). Félpanziós vagy all inclusive ellátás foglalásakor szilveszteri gálavacsorával.


Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon. Két felnőtt és két gyermek illetve három felnőtt és egy gyermek csak családi szobákban helyezhető el.

Szobák:

Szolgáltatások: étterem,rendezvényszervezés,wifi,recepció,parkoló,bár,lift

Sport és szórakozás: masszázs,asztalitenisz,napozóterasz,teniszpálya,gőzfürdő,búvárközpont,medence,szauna,pezsgőfürdő,fitness terem

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak